Szépségfogászat - Fogpótlás

Miben más a biológiai fogászat?

Miben más a biológiai fogászat?

A kellemes környezet, a barátságos fogadtatás és magas fokú szakértelem alapvető elvárás egy jó fogászati rendelőben. Mi jellemzi azonban a biológiai fogászatokat? Milyen szempontból más egy ilyen hely?

Ha biológiáról esik szó, sejthető, hogy természetközeli látásmódot, kellemes környezetet igyekeznek biztosítani a betegek számára.

A biológiai fogászat azonban igyekszik a legújabb és a leginkább fájdalommentes módszerekkel ellátni a pácienseket, hogy fogaik ismét erősek, egészséges s persze szépek lehessenek.

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

De nemcsak erről van szó. A fogakon túl a szakemberek a teljes testtel is foglalkoznak – fontos ugyanis tisztában lenni azzal, milyen egyéb testi gondok kapcsolódhatnak egy-egy fogproblémához.

A biológiai fogászat, eltérően a hagyományostól, holisztikus szemlélet alapján állapít meg egy diagnózist. A teljességre, a lélek, test és a szellem egységére törekszik.

A fogak és a test egyéb részei

A fogak és a szervezet egésze összetartoznak. Ha egy foggal gond van, az a hozzá tartozó szervvel összefüggésbe hozható. Amennyiben a testben problémát találunk, az könnyen kapcsolatban lehet például a gyulladt fogínnyel.

A szervezetet egészében kell meggyógyítani, így a fogak kezelése mellett a biológiai fogászaton egyéb, kiegészítő kezeléseket is javasolnak a pácienseknek. 

B.A.

 

Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >