Szépségfogászat - Fogpótlás

Miben más a biológiai fogászat?

Miben más a biológiai fogászat?

A kellemes környezet, a barátságos fogadtatás és magas fokú szakértelem alapvető elvárás egy jó fogászati rendelőben. Mi jellemzi azonban a biológiai fogászatokat? Milyen szempontból más egy ilyen hely?

Ha biológiáról esik szó, sejthető, hogy természetközeli látásmódot, kellemes környezetet igyekeznek biztosítani a betegek számára.

A biológiai fogászat azonban igyekszik a legújabb és a leginkább fájdalommentes módszerekkel ellátni a pácienseket, hogy fogaik ismét erősek, egészséges s persze szépek lehessenek.

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

De nemcsak erről van szó. A fogakon túl a szakemberek a teljes testtel is foglalkoznak – fontos ugyanis tisztában lenni azzal, milyen egyéb testi gondok kapcsolódhatnak egy-egy fogproblémához.

A biológiai fogászat, eltérően a hagyományostól, holisztikus szemlélet alapján állapít meg egy diagnózist. A teljességre, a lélek, test és a szellem egységére törekszik.

A fogak és a test egyéb részei

A fogak és a szervezet egésze összetartoznak. Ha egy foggal gond van, az a hozzá tartozó szervvel összefüggésbe hozható. Amennyiben a testben problémát találunk, az könnyen kapcsolatban lehet például a gyulladt fogínnyel.

A szervezetet egészében kell meggyógyítani, így a fogak kezelése mellett a biológiai fogászaton egyéb, kiegészítő kezeléseket is javasolnak a pácienseknek. 

B.A.

 

A sikeres fogyás titka

A sikeres fogyás titka

Egy friss módszer kiderítette, hogy hogyan lehet könnyedén megszabadulni a plusz kilóktól. Ráadásul szenvedni sem kell érte!  
Rachel Bilson szingli lett

Rachel Bilson szingli lett

Mintegy 10 év után a színésznő és kedvese úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább életüket.
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Jake Gyllenhaal családra vágyik

Jake Gyllenhaal családra vágyik

Letelepedne a népszerű színész, s szeretne családot alapítani. Jake Gyllenhaal jelenleg egyedülálló, de alig várja, hogy rátaláljon arra a hölgyre, akivel minde...
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Gwen Stefaniékon a terápia sem segített

Mindenkit meglepett, hogy 2016-ban elváltak a csinos énekesnő és férje útjai. Gwen Stefani volt párja, Gavin Rossdale most beszélt arról, hogy számos terápián v...
Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató módra!

Csőben sült sajtos kelbimbó csalogató mó...

A kelbimbó fogyasztása manapság népszerűbb, mint valaha – ezért a belőle készült ételeknek is nagy divatja van. Lássuk ezt az ínycsiklandó, sajtos-baconos válto...
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Ekkor a legjobb házasodni

Ekkor a legjobb házasodni

A tudósok számtalan kutatás elvégzése után megállapították, hogy melyik kor a legalkalmasabb az esküvőre a nőknél.   
< >