Szépségfogászat - Fogpótlás

Miben más a biológiai fogászat?

Miben más a biológiai fogászat?

A kellemes környezet, a barátságos fogadtatás és magas fokú szakértelem alapvető elvárás egy jó fogászati rendelőben. Mi jellemzi azonban a biológiai fogászatokat? Milyen szempontból más egy ilyen hely?

Ha biológiáról esik szó, sejthető, hogy természetközeli látásmódot, kellemes környezetet igyekeznek biztosítani a betegek számára.

A biológiai fogászat azonban igyekszik a legújabb és a leginkább fájdalommentes módszerekkel ellátni a pácienseket, hogy fogaik ismét erősek, egészséges s persze szépek lehessenek.

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

De nemcsak erről van szó. A fogakon túl a szakemberek a teljes testtel is foglalkoznak – fontos ugyanis tisztában lenni azzal, milyen egyéb testi gondok kapcsolódhatnak egy-egy fogproblémához.

A biológiai fogászat, eltérően a hagyományostól, holisztikus szemlélet alapján állapít meg egy diagnózist. A teljességre, a lélek, test és a szellem egységére törekszik.

A fogak és a test egyéb részei

A fogak és a szervezet egésze összetartoznak. Ha egy foggal gond van, az a hozzá tartozó szervvel összefüggésbe hozható. Amennyiben a testben problémát találunk, az könnyen kapcsolatban lehet például a gyulladt fogínnyel.

A szervezetet egészében kell meggyógyítani, így a fogak kezelése mellett a biológiai fogászaton egyéb, kiegészítő kezeléseket is javasolnak a pácienseknek. 

B.A.

 

Szeméttelepen készült Stella McCartney legújabb kampánya

Szeméttelepen készült Stella McCartney l...

A divatvilág mindig is szerette a különc dolgokat. Ilyet azonban talán még egy tervező sem tett, mint amit Stella. Legújabb kollekcióját ugyanis egy szemétlerak...
Pamela Anderson nem akar nagymama lenni

Pamela Anderson nem akar nagymama lenni

A 90'-es évek szexszimbóluma felett is eljár az idő lassan. Ez ellen pedig mindent megtesz, de sajnos hamarosan akár ő is nagyszülő lehet.  
A Linkin Park legnagyobb slágerei

A Linkin Park legnagyobb slágerei

Döbbenten fogadta az egész világ a hírt, hogy a neves zenekar frontembere, Chester Bennington öngyilkos lett. Emlékére, összegyűjtöttük a legnépszerűbb dalokat....
Meghalt a Reszkessetek betörők sztárja

Meghalt a Reszkessetek betörők sztárja

72 éves korában elhunyt John Heard színész, akire egy kaliforniai hotelben találtak rá.  
Sarka Kata visszavonul a nyilvánosság elől?

Sarka Kata visszavonul a nyilvánosság el...

Hajdú Péter egykori kedvese megunta a sztáréletet? Friss információk szerint a magyar híresség inkább az üzleti életére szeretne koncentrálni a jövőben és nem a...
Cara Delevingne felszabadult a kopasz fejtől

Cara Delevingne felszabadult a kopasz fe...

Tökéletesen szabadnak érezte magát a csinos színésznő, miután leborotváltatta a fejét egy filmszerep kedvéért. Cara Delevingne inspirálni szeretne más nőket is.
Ezért vetett véget életének Chester Bennington

Ezért vetett véget életének Chester Benn...

Szomorú hír rázta meg a zenevilágot. A Linkin Park frontembere 41 évesen öngyilkost lett.   
A megrepedt sarok ellenszere – 2.rész

A megrepedt sarok ellenszere – 2.rész

Nem nyújt szép látványt a repedezett sarok, de mellette még fájdalmas is lehet. Fontos, hogy ahogyan testünk többi részével, úgy a sarkakkal is kellő mértékben ...
Kiderült, hogy kik játszanak az Aladdin filmben

Kiderült, hogy kik játszanak az Aladdin ...

Az elmúlt időben egyre több klasszikus rajzfilmnek készítik el a filmváltozatát és ez alól az Aladdin sem kivétel. A napokban pedig nyilvánosságra hozták a fősz...
George Clooney és Amal gyakran elszökik kettesben

George Clooney és Amal gyakran elszökik ...

Jól kezeli a szülői feladatokat George Clooney és felesége, Amal. Ikreik érkezése óta a sztárnak és párjának segítsége is van, de úgy hírlik, remekül feltaláljá...
< >