2017. 07. 03. - 11:00

Miben más a biológiai fogászat?

Miben más a biológiai fogászat?

A kellemes környezet, a barátságos fogadtatás és magas fokú szakértelem alapvető elvárás egy jó fogászati rendelőben. Mi jellemzi azonban a biológiai fogászatokat? Milyen szempontból más egy ilyen hely?

Ha biológiáról esik szó, sejthető, hogy természetközeli látásmódot, kellemes környezetet igyekeznek biztosítani a betegek számára.

A biológiai fogászat azonban igyekszik a legújabb és a leginkább fájdalommentes módszerekkel ellátni a pácienseket, hogy fogaik ismét erősek, egészséges s persze szépek lehessenek.

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

De nemcsak erről van szó. A fogakon túl a szakemberek a teljes testtel is foglalkoznak – fontos ugyanis tisztában lenni azzal, milyen egyéb testi gondok kapcsolódhatnak egy-egy fogproblémához.

A biológiai fogászat, eltérően a hagyományostól, holisztikus szemlélet alapján állapít meg egy diagnózist. A teljességre, a lélek, test és a szellem egységére törekszik.

A fogak és a test egyéb részei

A fogak és a szervezet egésze összetartoznak. Ha egy foggal gond van, az a hozzá tartozó szervvel összefüggésbe hozható. Amennyiben a testben problémát találunk, az könnyen kapcsolatban lehet például a gyulladt fogínnyel.

A szervezetet egészében kell meggyógyítani, így a fogak kezelése mellett a biológiai fogászaton egyéb, kiegészítő kezeléseket is javasolnak a pácienseknek. 

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.