Szépségfogászat - Fogpótlás

Miben más a biológiai fogászat?

Miben más a biológiai fogászat?

A kellemes környezet, a barátságos fogadtatás és magas fokú szakértelem alapvető elvárás egy jó fogászati rendelőben. Mi jellemzi azonban a biológiai fogászatokat? Milyen szempontból más egy ilyen hely?

Ha biológiáról esik szó, sejthető, hogy természetközeli látásmódot, kellemes környezetet igyekeznek biztosítani a betegek számára.

A biológiai fogászat azonban igyekszik a legújabb és a leginkább fájdalommentes módszerekkel ellátni a pácienseket, hogy fogaik ismét erősek, egészséges s persze szépek lehessenek.

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

A biológiai fogászaton a szervezet egészével is foglalkoznak

De nemcsak erről van szó. A fogakon túl a szakemberek a teljes testtel is foglalkoznak – fontos ugyanis tisztában lenni azzal, milyen egyéb testi gondok kapcsolódhatnak egy-egy fogproblémához.

A biológiai fogászat, eltérően a hagyományostól, holisztikus szemlélet alapján állapít meg egy diagnózist. A teljességre, a lélek, test és a szellem egységére törekszik.

A fogak és a test egyéb részei

A fogak és a szervezet egésze összetartoznak. Ha egy foggal gond van, az a hozzá tartozó szervvel összefüggésbe hozható. Amennyiben a testben problémát találunk, az könnyen kapcsolatban lehet például a gyulladt fogínnyel.

A szervezetet egészében kell meggyógyítani, így a fogak kezelése mellett a biológiai fogászaton egyéb, kiegészítő kezeléseket is javasolnak a pácienseknek. 

B.A.

 

Megérkezett minden otthon álma: az intelligens robot

Megérkezett minden otthon álma: az intel...

Olyan robotot alkottak meg, amely mindenki életét megkönnyítheti. Aeolus nemcsak a házimunkában segít, de az elveszett dolgokat is megtalálja.   
Krémes spenótos-articsókás ravioli

Krémes spenótos-articsókás ravioli

Míg tart a hideg idő, a legszívesebben krémes, meleg, ínycsiklandó fogásokat fogyasztunk. A tészta is ilyen, de nem mindegy, milyen formában! Íme ez a tökélyre ...
Jennifer Lawrence felhagy a színészkedéssel?

Jennifer Lawrence felhagy a színészkedés...

Régóta tervezgetik a színésznő, hogy visszavonul. Nemrég azonban végleg sikerült meghoznia a döntést.   
Kinek kell valóban a gluténmentes diéta?

Kinek kell valóban a gluténmentes diéta?

A glutén fehérje, melyet a búza, árpa és a rozs tartalmaz – bárki, aki allergiás a gluténre, okosabban teszi, ha elkerüli. De vajon mindenkinek szükséges a glut...
Mesterséges intelligencia – Ők is robotokkal dolgoznak

Mesterséges intelligencia – Ők is roboto...

Napjainkra a gyárak jó része állt át arra, hogy a mesterséges intelligencia segítségével robotokkal dolgoztat. Olyan nevek vannak köztük, melyeket világszerte m...
Agytorna kutyáknak?

Agytorna kutyáknak?

A szellemi képességüket támogathatja a mentális stimuláció, amelyet osztrák kutatók fejlesztettek ki egy érintőképes tréning segítségével.   
Kylie Jennerék jobban vannak, mint valaha

Kylie Jennerék jobban vannak, mint valah...

Először törte meg a csendet Travis Scott rapper, mióta megszületett Kylie Jennerrel közös gyermeke. A páros a hírek szerint még hasonló tetoválást is készíttete...
Fontos a gyermek szoptatása

Fontos a gyermek szoptatása

Szakemberek szerint az anyatejes táplálás több szempontból is kedvezően hat a baba fejlődésére, így például a stressz szintjére is.   
A mesterséges intelligencia megelőzheti az Alzheimer-kórt

A mesterséges intelligencia megelőzheti ...

Nemrégiben olyan mesterséges intelligenciát fejlesztettek ki, amely akár tíz évvel a tünetek előtt jelezheti az Alzheimer-kórt. Ez nagy áttörést jelent a tudomá...
7 ok, amiért a sminket le kell szedni alvás előtt!

7 ok, amiért a sminket le kell szedni al...

Gyakran lusták vagyunk ahhoz, hogy késő este lemossuk a festéket arcunkról, különösen egy buliból hazatérve. Ám a smink eltávolítása több okból is fontos. Bőrün...
< >