Szépségfogászat - Fogpótlás

Mozgatható fogszabályozó – és alig látszik

Mozgatható fogszabályozó – és alig látszik

Szinte észrevehetetlen fogszabályzót dobott piacra – egyelőre csak Angliában – az Align Technology márka. A könnyen kezelhető eszköz átlátszó, s zökkenőmentesen használható.

Új mérföldkő a fogszabályozásban – ma már olyan eszköz is létezik, amely akár egész nap, teljesen észrevétlenül hordható a fogakon. Az Align Technology a közelmúltban jelentette be új márkája, a „Made to move” érkezését, amely, mint ahogyan a nevében is benne van, az Invisalign egyedülálló, mozgatásra tervezett terméke.

Mérföldkő a fogszabályozásban az átlátszó, mozgatható eszköz

Mérföldkő a fogszabályozásban az átlátszó, mozgatható eszköz

Erőssége azonban nemcsak ez. A lényeg az volt, hogy olyan, áttetsző fogszabályzót teremtsenek, mely szintén terápiaként alkalmazható, a hagyományos szabályozók alternatívájaként, mégis merőben új.

Jelenleg közel 4 millió páciens használja már a mozgatható, átlátszó fogszabályzót, mely jelentős előrelépést jelent emberek sokasága számára. Miközben helyreigazítják fogsorukat, ugyanúgy élhetik mindennapjaikat, ahogyan eddig, s ez határozott kényelmet jelent.

Bármilyen tevékenység végezhető a mozgatható fogszabályozóval, nem látszik

Bármilyen tevékenység végezhető a mozgatható fogszabályozóval, nem látszik

A „zökkenőmentes élményként” is hirdetett fogszabályozó eszközt elsőként az Egyesült Királyságban hozták forgalomba, a következő hónapokban azonban Európa többi részén is hódító útjára indul.

A láthatatlan fogszabályozónak minden bizonnyal nagy sikeres lesz.

Fotó: Invisalign

B.A.

 

Michael Bublé visszatér

Michael Bublé visszatér

Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy az énekes kisfia súlyos betegségben szenved. Akkor Michael úgy döntött visszavonul, de most ismét színpadra áll. ...
Segít az online csoport a dohányzásról leszokásban

Segít az online csoport a dohányzásról l...

Hatékony segítség lehet a cigarettáról leszokás támogatásában egy internetes csoport, amelyben hasonló problémával küzdő emberek osztják meg egymással tapasztal...
Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény dolog

Kim Kardashian: Béranyát fogadni kemény ...

Nem egyszerű béranyán keresztül gyermeket várni – szögezte le a népszerű valóságshow-sztár. Kim Kardashian és férje egészségügyi probléma miatt várja harmadik b...
Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtlabda

Ínycsiklandó előétel a pepperónis sajtla...

Lehet családi vagy baráti összejövetel, esetleg sportesemény a tévében, a pepperónis sajtlabdába mártogatott apró perecek tökéletes előételként és rágcsálnivaló...
Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Komoly gondok vannak Shakira hangjával

Mint a közelmúltban kiderült, lemondta koncertjeit a népszerű énekesnő. Shakira azért kénytelen halasztani turnéját, mert súlyos probléma van a hangszálaival.
David Beckhamék fia elköltelezte magát?

David Beckhamék fia elköltelezte magát?

Furcsa gyűrűre figyeltek fel a lesifotósok a minap Brooklyn Beckham ujján – Mivel David és Victoria Beckham legidősebb fia ismét egy párt alkot korábbi kedvesév...
A vita megerősíti a szerelmet?

A vita megerősíti a szerelmet?

Természetesen nem szabad mindenen összeveszni, de friss kutatások bizonyítják, hogy olykor egy-egy vita előrébb viszi a párkapcsolatot.   
Colin Farrell boldog, de titok, hogy kivel

Colin Farrell boldog, de titok, hogy kiv...

Boldog új kapcsolatában a sármos színész – Colin Farrell kedvesének neve most is titok, de ez nem, hogy nagyon jól érzi magát a barátnőjével.
Durva következményekkel járhat a térdre az elhízás

Durva következményekkel járhat a térdre ...

Ha a sok korábbi mellett még egy okra van szükségünk a fogyáshoz, íme: a túlsúly következtében egy új tanulmány szerint elmozdul a térd s ennek súlyos következm...
Közleményt adott ki Ed Westwick

Közleményt adott ki Ed Westwick

Egyre jobban dagadt a botrány a Gossip Girl sztárja körül, akit mostanra több nő is erőszakkal vádol. A színész megszólalt a téma kapcsán.   
< >