2017. 06. 28. - 11:35

Mozgatható fogszabályozó – és alig látszik

Mozgatható fogszabályozó – és alig látszik

Szinte észrevehetetlen fogszabályzót dobott piacra – egyelőre csak Angliában – az Align Technology márka. A könnyen kezelhető eszköz átlátszó, s zökkenőmentesen használható.

Új mérföldkő a fogszabályozásban – ma már olyan eszköz is létezik, amely akár egész nap, teljesen észrevétlenül hordható a fogakon. Az Align Technology a közelmúltban jelentette be új márkája, a „Made to move” érkezését, amely, mint ahogyan a nevében is benne van, az Invisalign egyedülálló, mozgatásra tervezett terméke.

Mérföldkő a fogszabályozásban az átlátszó, mozgatható eszköz

Mérföldkő a fogszabályozásban az átlátszó, mozgatható eszköz

Erőssége azonban nemcsak ez. A lényeg az volt, hogy olyan, áttetsző fogszabályzót teremtsenek, mely szintén terápiaként alkalmazható, a hagyományos szabályozók alternatívájaként, mégis merőben új.

Jelenleg közel 4 millió páciens használja már a mozgatható, átlátszó fogszabályzót, mely jelentős előrelépést jelent emberek sokasága számára. Miközben helyreigazítják fogsorukat, ugyanúgy élhetik mindennapjaikat, ahogyan eddig, s ez határozott kényelmet jelent.

Bármilyen tevékenység végezhető a mozgatható fogszabályozóval, nem látszik

Bármilyen tevékenység végezhető a mozgatható fogszabályozóval, nem látszik

A „zökkenőmentes élményként” is hirdetett fogszabályozó eszközt elsőként az Egyesült Királyságban hozták forgalomba, a következő hónapokban azonban Európa többi részén is hódító útjára indul.

A láthatatlan fogszabályozónak minden bizonnyal nagy sikeres lesz.

Fotó: Invisalign

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.