2023. 02. 10. - 14:00

A BorsodChem folyamatait már mesterséges intelligencia segíti

A BorsodChem folyamatait már mesterséges intelligencia segíti
A magyarországi vállalat az első Európában, amely átállt az SAP S/4HANA vállalatirányítási rendszerre, melyet mesterséges intelligencia támogat.
Lecserélte régi vállalatirányítási rendszerét a Wanhua cégcsoport tagjaként működő BoprsodChem Zrt. A cég így Európában elsőként alkalmazza az SAP S/4HANA vállalatirányítási rendszert, a digitális infrastruktúra modernizálása végett – tudatta a portfolio.hu.

Hosszabb ideje tervezték a bevezetését, ezért a BorsodChem informatikai szakemberei az SAP Hungary-vel együttműködve dolgoztak az elmúlt pár évben a felhőalapő megoldásokat tartalmazó projekten.
 
A Borsodchem folyamatait már mesterséges intelligencia segíti - Fotó: Facebook.com/borsodchem
A Borsodchem folyamatait már mesterséges intelligencia segíti - Fotó: Facebook.com/borsodchem
 
Ahhoz, hogy átálhassanak az új rendszerre, szükség van az iRPA bevezetésére is: ez a Robotic Process Automatization rövidítése, egy felhőalapú, robotizált folyamatautomatizálási csomag – írta meg a portfolio.hu.

Ez nagymértékben hozzájárul, hogy a cég mesterséges intelligenciával automatizálhassa az ismétlődő, manuális folyamatokat.

A BorsodChem várhatóan 2023 első negyedévében valósítja meg a folyamatot és élesíti a rendszert.

Wang Zhenhua (Brad), a BorsodChem IT-igazgatója azt is tudatta, hogy az áttelpítés végrehajtása mellett  terveznek további folyamatoptimalizálást, illetve új funkciók bevezetését, melyekkel jobb előrejelzési és költségszámítási rendszert nyújthatnak - adta hírül a portfolio.hu.

Kis kép: borsodchem.com

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.