2023. 11. 03. - 09:40

Könnyíti a munkát - Vállalati verziót adott ki a ChatGPT

Könnyíti a munkát - Vállalati verziót adott ki a ChatGPT

Előállt az OpenAI a ChatGPT Enterprise nevű vállalati verziójával, amely számos speciális, vállalati szintű szolgáltatással nyújt segítséget.

Megjelentette új, ChatGPT Enterprise elnevezésű szolgáltatását az OpenAI cég, melynek lényege, hogy vállalati verzió, s ennek megfelelő speciális szolgáltatásokat kínál – adta hírül az itbusiness.hu.
 
Mint azt a cég tudatta: ez a verzió nemcsak korlátlan, nagyobb sebességű GPT-4 hozzáférést biztosít, hanem biztonságot és adatvédelmet is. Többek között a hosszabb bemenetek feldolgozásához illesztett hosszabb választerjedelmű kontextusablakokkal szolgál, valamint fejlett adatelemzési és testreszabási lehetőségeket nyújt a vállalati piac számára.
 
Könnyíti a munkát - Vállalati verziót adott ki a ChatGPT
Könnyíti a munkát - Vállalati verziót adott ki a ChatGPT
 
Természetesen az még kérdéses, hogyan passzol majd ez az MI-asszisztens a céges feladatok folyamatába – vagyis, mennyire alkalmazkodhat a szervezeti igényekhez és valóban képes lesz-e megvédeni és bizalmasan kezelni a vállalat adatait – írta az itbusiness.hu.
 
Annyi bizonyos, hogy már jó pár jelentős iparági szereplő használja, így a Canva, a Carlyle, a The Estée Lauder Companies, a PwC és a Zapier.
 
Céljuk többek között, hogy világosabb kommunikációt alakítsanak ki, felgyorsítsák a kódolási folyamatokat, hamarabb választ kapjanak komplex üzleti kérdésekre és a kreatív munkát is támogassák – írta meg az itbusiness.hu.
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.