2022. 12. 16. - 10:00

Önvezetési megoldásokat fejlesztenek Debrecenben

Önvezetési megoldásokat fejlesztenek Debrecenben
Bővíti önvezetési megoldásokkal foglalkozó szoftverfejlesztési hálózatát a Continental vállalat Hajdú-Bihar megyei székhelyén.
Fejleszt a Continental cég Debrecenben: bővítik a szoftverfejlesztői hálózatot, amely önvezetési megoldásokkal foglalkozik – tudatta az iparicegek.hu.

Az új munkatársak csapata mesterséges intelligenciával támogatott vezetéstámogató és automatizált rendszereket fejlesztenek majd – a Hajdú-Bihar megyei városban egyelőre 40 főre van szükség.

A Continental Budapesten és Szegeden is rendelkezik már szoftverfejlesztői egységgel, melyekhez a debreceni is csatlakozik majd.
 
Önvezetési megoldásokat fejlesztenek Debrecenben
Önvezetési megoldásokat fejlesztenek Debrecenben
 
A fővárosban 2018-ban kezdett el működni a Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központ, 2022-ben pedig az Alkalmazásfejlesztési Központtal bővítette tevékenységét – adta hírül az iparicegek.hu.

A meglevő központok mellé 2022 októberében nyílt a szegedi egység.

Budapesten több mint 200 alkalmazottat foglalkoztat a Continental Autonomous Mobility Hungary, de a tervek szerint bővítenei a közeljövőben, Szegeden és Debrecenben is.

Ennek részeként alakult meg a Hajdú-Bihar megyei csapat, melynek fejlesztői elsősorban az autókban működő, beágyaztott rendszereket fejlesztik majd, valamint magukat a mesterséges intelligencia alapú fejlesztést támogató eszközöket és szoftvereket.

Lesz lehetőségük távmunkára, de a vállalat továbbképzést és tanulást is biztosít – írta meg az iparicegek.hu.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.