2009. 04. 24. - 06:48

911 GT3 RS - Precízió és a lenyűgöző technika

911 GT3 RS - Precízió és a lenyűgöző technika
RS. A határterület szinonimája - a határon való haladás szempontjából. Ez az autósportra is igaz. Precízió és a lenyűgöző technika. A lényegre törő egyszerűsítés. Röviden: az új 911 GT3 RS.
Tekintse meg a Porsche 911 GT3 videóját!


Néha csak pár apróság az, ami az új 911 GT3 RS-t a többi autótól megkülönbözteti. Például körönként néhány tized másodperc.

A határterület szinonimája

Porsche 911 GT3 RS - A határterület szinonimája

 

Kérjen árajánlatot!Elengedhetetlen a versenypályákon: az egyes részegységek finomhangolása. A 911 GT3 modellhez hasonlóan, az első és a hátsó futóműnél egyaránt állítható a magasság, a kerékdőlés és a nyomtáv, emellett a stabilizátorok is állíthatók. Ezenfelül, az új 911 GT3 RS-nél a hátsó felfüggesztésnél a keresztlengőkarok osztottak, hogy a kerékdőlést még precízebben hozzá lehessen állítani a verseny által támasztott követelményekhez. Emellett az 5 milliméterrel hosszabb tengelytáv tovább javítja a menetstabilitást, és még nagyobb teljesítmény-potenciált biztosít.

A sportautók szerelmeseinek

Porsche 911 GT3 RS - Igazi sportautó

 

Kérjen árajánlatot!


A sebesség növekedésével együtt nő a felhajtóerő? Itt éppen ellenkezőleg. Tökéletes aerodinamikai egyensúllyal kombinálva. A jobb úttartás, a nagyobb iránystabilitás és a fokozottabb menetbiztonság érdekében.

 

Az új 911 GT3 RS a biztonsághoz is pontosan úgy viszonyul, ahogy az elvárható: kompromisszummentesen. Mert ha nem teljesen biztos benne, hogy a világ egyik legbiztonságosabb sportautójában ül, akkor egyik vezető sem vállalná, hogy a GT3 RS teljes potenciálját megpróbálja kiaknázni.

 

Biztonság, komfort, kényelem

Porsche 911 GT3 RS - Biztonság, komfort, kényelem

 

Kérjen árajánlatot!

 

A sportbeli csúcsteljesítmény előfeltétele: sosem szabad egyetlen pillanatot sem elvesztegetni. A versenypályán kevés idő marad a gondolkodásra. Mindennek szinte ösztönszerűen kell történnie. Az autó minden mozdulatának gyorsnak és milliméter pontosságúnak kell lennie, akárcsak a vezető mozdulatainak. Mindez olyan belső teret kíván, amely csak a lehető legszükségesebbeket tartalmazza. És mindenekelőtt minden a látótérben van, és könnyen elérhető.

 

Porsche 911 GT3 RS

Az autó kifinomult műszerfala

 

[Forrás: porsche.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.