2009. 06. 17. - 06:18

A Citroen Jumper megbízható munkatárs

A Citroen Jumper megbízható munkatárs
A Jumper négyféle hosszúságban, háromféle tengelytávval és háromféle magasságban rendelhető, tehát hasznos rakodótérfogata 8 m3-től egészen 17 m3-ig terjed. Az eddigi max. 3,5 tonnás össztömeghatárt túllépve az új Jumper akár a 4 tonnát is elérheti (ebben az esetben a hasznos teher csaknem 2 tonna).
Tekintse meg a Citroen JUmper videóját!


Az új Jumper stílusa a vezető kényelmét szolgálja. A vezetőtér ergonómiai kialakításának és kitűnő hangszigetelésének köszönhetően a vezetőfülke a legigényesebb áruszállítók elvárásainak is megfelel. A rendkívül alacsony rakodási küszöbmagasság jelentős mértékben megkönnyíti a rakodótérhez való hozzáférést.

Út közben

A Citroen Jumper megbízható munkatársAz új Jumper az egyes változatoknak leginkább megfelelő új dízel motorokkal rendelhető: a 2.2 HDi 100 LE, a 2.2 HDi 120 LE és a 3.0 HDI 157 LE.

 

Tágas raktér

Citroen Jumper - Tágas raktér

 

A Jumper tehergépkocsik főbb széria-felszereltségek a kiviteli szinttől függően:

- Szervokormány (120 lóerős motornál sebességfüggő, változó rásegítéssel)
- Elektromos első ablakemelők
- Fedélzeti számítógép
- Blokkolásgátló (ABS) vészfékrásegítővel (AFU)
- Magasságban állítható vezetőülés kartámasszal és deréktámasszal
- Menet közben automatikusan záródó, távirányítós központi zár
- Vezetőoldali légzsák

 

Műszerfal

Az új Jumper stílusa a vezető kényelmét szolgálja

 

A meleg, illetve hideg levegő megfelelő elosztásának az utastér teljes egészében komoly figyelmet szenteltek a tervezők. A fűtött/hűtött levegő 4 központi (ebből 2 irányítható) szellőzőből, 4 oldalsó, illetve néhány padló felé irányított szellőzőből áramlik az utastérbe. A szabályozógombok a műszerfal középső részén kaptak helyet.

 

Oldalról

Citroen Jumper út közben

 

A Citroen Jumper biztonsági felszerelései - a blokkolásgátló (ABS), a fékhatást optimalizáló vészfékezés-rásegítő (AFU), a jármű iránytartását biztosító menetstabilizáló (ESP), a kerekek kipörgését megakadályozó kipörgésgátló (ASR), valamint az emelkedőn/lejtőn történő indítást segítő rendszer (Hill Assist) - révén felveszi a versenyt a nagy utazásokra tervezett személyautókkal is.

 

(Forrás: citroen.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.