2010. 02. 17. - 06:00

A Daihatsuval közösen elkészítette új kisautóját a Toyota.

A Daihatsuval közösen elkészítette új kisautóját a Toyota.

A második generációs Passo egyelőre japánban árusítják, de nem elképzelhetetlen az európai megjelenése. Passo és Passo + Hana néven új modellcsaládot mutatott be a Toyota.

Előbbi az egyszerűbb, utóbbi a luxuskivitele a járgánynak. A kisautót a Daihatsuval közösen fejlesztette a japán autóóriás. Az autó a 2004-ben bemutatott azonos nevű modelleket váltja fel. A járgány 3,6 méter hosszú, 1,66 méter széles, 1,53 méter magas.

 

Subaru Justy néven is elterjedhet Európában

 

Subaru Justy néven is elterjedhet Európában


A barátságos formájú mini követi az ebben a kategóriába szokásos jelleget, azaz a cél a minél tágasabb utastér kialakítása. Emiatt a külső kialakítása egyszerű, frappáns. Ugyanakkor az egyedi kialakítást 11 féle külső szín segíti.

 

Toyota Passo kisautó hátulja - Daihatsu és Subaru néven is futhat

 

Toyota Passo kisautó hátulja - Daihatsu és Subaru néven is futhat


A járműbe 1,0 és 1,3 literes benzinmotorok kerülnek fokozatmentes automataváltóval párosítva. Az ötszemélyes kisautó első és összkerékhajtással egyaránt elérhető. A kisautó igazán városban lehet elemében, képes 8,6 méteres helyen megfordulni.

 

 

 

Daihatsu Sirion 1.3 SE


Bár egyelőre japánban kerül a kereskedésekbe a Passo, nem elképzelhetetlen az autó Európai forgalmazása sem, hiszen elődjét Daihatsu Sirion és Subaru Justy néven is megvásárolható mifelénk.


(Forrás: auto.inews.hu)


Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.