2011. 08. 08. - 14:12

A Nissan új interaktív lehetőséggel kedveskedik az okostelefon használóknak

A Nissan új interaktív lehetőséggel kedveskedik az okostelefon használóknak

A 2012-es modellek már rendelkeznek úgy nevezett „Gyors Válasz” kódokkal.

A gyár minden új modelljéhez egy egyedi kódot rendel, amivel a vásárlók vagy érdeklődők okostelefonjukon utána tudnak nézni az autóknak. Az „On Vehicle Graphics” alkalmazással a kódok alapján olyan információkhoz juthatnak, ami megkönnyítik a döntést. Ez könnyen elérhető a népszerű mobil eszközökön. A kódok 2012-től néma eladóként kalauzolják a vásárlót az információk között, hogy végül a neki legmegfelelőbb modellt válassza.

 

Nissan Altima

 

2012-től az Altima modelljeihez elérhető lesz a szolgáltatás

 

Azok, akik internet elérésű iPhone, Android vagy Blackberry készülékkel rendelkeznek júniusban már böngészhetik az új Altima és Sentra modelleket. A kódokban az autók általános leírásai mellett az alapfelszereltségek és funkciók, valamit az elérhető extrák is benne lesznek. Ezen kívül videó bemutatók, képgalériák, kereskedők készletei, elérhetőségei valamit ajánlat kérési lehetőség is megtalálható lesz a palettán. A Nissan bizakodik az új rendszer sikerében, mert pozitív visszajelzéseket kaptak.

 

 

A 2011-es Juke-nál pár dolog már megtalálható

 

Gábor

 

Forrás: autoweek

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.