2009. 07. 18. - 06:12

A Porsche Cayenne Turbo mindazt biztosítja, ami fontos Önnek

A Porsche Cayenne Turbo mindazt biztosítja, ami fontos Önnek
Porsche Cayenne Turbo - A személyes szabadság kiélvezésének lehetősége. Egy olyan autóban, amelyben minden ott található, ahol arra Ön számít. És mindazt biztosítja, ami igazán fontos Önnek.
Tekintse meg a Porsche Cayenne Turbo videóját!


A forma még komolyabban, kompaktabban és sportosabban hat. Ugyanakkor javítja az aerodinamikát is. Az orr és a hátsó rész újonnan került kialakításra, a sárvédő határozottabb kontúrt kapott. Különösen karakteresek az első fényszórók.

Porsche Cayenne Turbo fentről

A Porsche Cayenne Turbo esetében a forma még komolyabban, kompaktabban és sportosabban hat


A motor minden Porsche szíve. Itt kel életre a teljesítmény, a hang. A motor gondoskodik a hajtóerőről. Olyan dolgok ezek, amelyek a Porschét összetéveszthetetlenné teszik. Ezért az új Cayenne modelleket egészen különleges motorral láttuk el: ezek nagyteljesítményű motorok -közvetlen benzinbefecskendezéssel (Direct Fuel Injection - DFI). De miért pont Otto-motorok közvetlen benzinbefecskendezéssel? A nagy hatékonyság és a páratlan teljesítmény miatt.

 

Porsche Cayenne Turbo az úton

Porsche Cayenne Turbo - A személyes szabadság kiélvezésének lehetősége

 

Minden Porschéval szemben rendkívül magas mércét állítanak fel. A dinamikát, az agilitást, a biztonságot, a komfort és a mindennapos használatra való alkalmasságot illetően egyaránt. Mert a vezetési élmény mindennek a mércéje. A Cayenne modellek esetében terepen is.

 

Porsche Cayenne Turbo hátulja

A Porsche Cayenne Turbo megbízható társ a hosszú utakra

 

Új utakat járni. Új felfedezéseket tenni. Ám mindig fel kell készülni minden eshetőségre. Minden más könnyelműség lenne. Főleg, ha valaki már annyi mindent elért, hogy tulajdonképpen semmit sem szeretne többé nélkülözni.

 

Műszerfal

Porsche Cayenne Turbo - Minden ott található, ahol arra Ön számít

 

A személyes szabadság kiélvezésének lehetősége. Egy olyan autóban, amelyben minden ott található, ahol arra Ön számít. És mindazt biztosítja, ami igazán fontos Önnek. Vezetési élmény, minden mennyiségben. Maximális ergonómia. Válogatott anyagok és a legkisebb részletig terjedő szeretet. Bőséges helykínálat. Amit komfortnak nevezünk - Porsche gyártmány.

 

(Forrás: porsche.hu)

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.