2009. 07. 24. - 06:08

A sportos divat mesterműve: Seat Ibiza SC

A sportos divat mesterműve: Seat Ibiza SC

Az SC a SportCoupé rövidítése. Az autó tervezésekor a sportos divat igazi mesterművét kívánták megalkotni, és mert továbbra is az autókról van szó, ez többféle szempontot is jelent.

Tekintse meg a Seat Ibiza SC videóját!

 

Természetesen egyrészt a dizájnt és a részleteket. De magában foglalja a praktikusságot. A biztonságot. És a teljesítményt is. Bárki is legyen, aki kipróbálja ezt az autót, egyszerre fogja ámulatba ejteni és elcsábítani.

 

Seat Ibiza SC

Ibiza SC - Az erőtől duzzadó, nagyvárosi autó

 

Az erőtől duzzadó, nagyvárosias külső, nyughatatlan teljesítménnyel ötvözve, olyasvalamit jelent, ami merész tervezői ötleteket és világszínvonalú technológiai ismereteket, illetve sok napot és éjszakát felölelő céltudatos finomítást igényel. Mert úgy kell dolgozni, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

 

Seat Ibiza SC elölről

A tervezéskor a versenyképesség volt a cél

 

Az új SEAT Ibiza SC megtervezésekor olyan autó elkészítése volt a cél, amely igazán versenyképes lesz az utakon, és már csupán lenyűgöző külsejével megnyer magának sok millió pártfogót.

 

Seat Ibiza SC

Sportos megjelenés

 

A sebességfüggő szervokormány ugyancsak fontos szerepet tölt be - alacsonyabb sebességnél nagyobb rásegítést, míg nagy sebességnél kisebb mértékű rásegítést biztosít a kormányműnek. Ennek köszönhetően gyerekjátékká válik a parkolás, menet közben pedig biztosabb úttartást ad az autónak. Tájékoztatásképpen: a legújabb ABS-t (blokkolásgátló rendszer), a legkorszerűbb ESP-t (elektronikus stabilitási program) és TCS-t (kipörgésgátló rendszer) szintén a csomag részét képezi, hogy még magabiztosabb lehess az úton.

 

Seat Ibiza SC

Az új SEAT Ibiza SC

 

Az új SEAT Ibiza SC szívét olyan motorok jelentik, amelyek elegendő teljesítményt kínálnak ahhoz, hogy valódi szenvedélyt ébresszenek. És olyan választék mellett, amely minden ízlést kielégít - a gazdaságos 1.2-es benzinestől az erőtől duzzadó dízelekig.

 


 

[Forrás: seat.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.