2009. 08. 02. - 06:39

Alfa 166

Alfa 166

A vérbeli "alfás" azonnal felismeri a teljesen biztonságos autózásnak azt az örömét, amelyet csak egy Alfa Romeo nyújthat. Az Új 166 e filozófia legbeszédesebb kifejezése.

Tekintse meg az Alfa 166 videóját!

 

Ne hívjuk "zászlóshajónak", az Új 166 ugyanis egy telivér prémiumkategóriájú sportlimuzin. E páratlan koncepció azoknak szerez örömet, akik munkakörükben és magánéletükben is vezetni szeretnek, nem pedig vezetettnek lenni.

 

Alfa 166 menet közben

Alfa 166 - egy telivér prémiumkategóriájú sportlimuzin

 

Egyben rendkívül modern alkotásról van szó, amelyet megszámlálhatatlan stilisztikai, technikai, felszerelési és részletmegoldási tökéletesítés tesz még vonzóbbá és naprakészebbé - olyan fejlesztések, amelyek kilométerek milliói során nyert tapasztalatokat értékesítenek.

 

Alfa 166 hátulja

Az Alfa Romeo 166 megszámlálhatatlan stilisztikai, technikai, felszerelési és részletmegoldási tökéletesítéssel rendelkezik

 

Az Új Alfa 166 klasszisa, ötvöződő technikája és eleganciája az innovációnak és a versenyszellemnek abban a hagyományában gyökerezik, amely egyedülálló az autózás történetében. E tulajdonságok ugyanakkor egyre jobban kibontakoznak, hogy egyre magasabb fokú tökély elérésével hassanak a szívre és az értelemre.

 

Az Új Alfa 166 elegáns és karakteres autó

Az Új Alfa 166 elegáns és karakteres autó

 

Az Új Alfa 166 elegáns és karakteres autó. Öröm ránézni, még nagyobb öröm vezetni. Fényűző berendezése fantasztikusan biztonságos struktúrát rejt, amelynek birtokában a kocsi teljesítményére és uralására összpontosíthat a vezető.

 

Vezetőtér

Alfa Romeo 166 - Öröm vezetni!

 

[Forrás: alfaromeo.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.