2010. 08. 17. - 05:30

Audi R8 5.2 FSI quattro - egy igazi sportautó

Audi R8 5.2 FSI quattro - egy igazi sportautó
Megérkezett az új Audi R8, mely lenyűgöző formavilágával, kiemelkedő technikai színvonalával és teljesítményével feledhetetlen vezetési élményt biztosat.
Az Audi R8-as a felső kategóriás sportautók között mindig is a legjobbnak számított, de az új modell még ezt is túlszárnyalta. Az 5,2 literes tízhengeres motor 386 kW (525 LE) teljesítmény és 530 Nm forgatónyomaték leadására képes, ami lélegzetelállító menettulajdonságokról gondoskodik. Az Audi R8 5.2 FSI quattro az első helyre tör, kiszorítva a versenyből a hasonló kategóriájú autókat.

Audi R8 5.2 FSI quattro
Versenyautót idéző belső és külső megjelenés

A quattro összkerékhajtás, a könnyű alumínium karosszéria és a gyönyörű kivitelezés teszi az Audi A8-at annyira különlegessé.
Kialakításánál igyekeztek a versenyautókat idéző belső és külső megjelenést adni az autónak. Mé az egyedülálló monoposto cockpit is a versenysporttal való szoros kapcsolatot idézi. Egyedülálló műszerfala harmonikussá teszi a belső teret, melyet továbbviszi az autó külsejének erőteljes dizájnját.

Audi R8 5.2 FSI quattro

Ergonomikusan elrendezett kezelőelemek

Ergonomikusan elrendezett kezelőelemek nyújtanak teljes kényelmet a vezetőnek. A kombinált műszerek és a jellegzetes V10 dizájnban kialakított váltókar jelzi, hogy egy nagy teljesítményű sportautóval van dolgunk.
Az alumínium kapcsolóbillentyűk segítségével könnyedén megtapasztalható a V10-es motorban rejlő lehetőségek. Olyan vezetési élményt nyújt, amelyet csak az autóversenyzők élhetnek át.

Audi R8 5.2 FSI quattro

A sportosság és az elegancia ötvözete
A finom nappa borítású sportülés biztosítja az utazás kényelmét. Kiváló minőségű anyagok és számos extra biztosítja, az Audi A8 egyediségét. A quattro® összkerékhajtás és az „Audi magnetic ride" adaptív lengéscsillapító rendszer kombinációja nyújt segítséget abban, hogy a vezetőnek egy biztonságos, de annál kellemesebb vezetési élményben legyen része.

(Forrás: Az Audi Hivatalos Honlapja)


Szóljon hozzá a fórumon!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.