2011. 08. 04. - 22:23

Buick Regal - alacsonyabb fogyasztás, nagyobb teljesítmény vagy semmi változás 2012-re

Buick Regal - alacsonyabb fogyasztás, nagyobb teljesítmény vagy semmi változás 2012-re

A Regal GS is csatlakozik a flottához.

Két választása lehet a Buick vásárlóknak idén ősszel, amint az eAssist light-hybrid technológiát felvonultató szedán és a teljesítmény-orientált GS változat megjelenik. Az új üzemanyagtakarékos technológiát alkalmazó eAssist modellek ára 29 530 dollártól indul, míg a sebességhajhász GS-é 35 310 dollártól. A fogyasztást csökkentő rendszer az alapmodellhez képest 2000 dolláros többletet jelent. Felépítését illetően egy 2,4 literes négyhengeres Ecotec motor és egy villanymotor kombinációja , ami fékező üzemben generátorként tölti a lítium akkumulátorokat.

 

Buick Regal GS

 

A Regal GS 270 lóerős turbó motorral

 

A gyár szerint a hybrid opció 3 és fél év alatt behozza az árát általános benzinárak mellett. Ezek mellett megtartja a 2.0 literes turbó motoros változatot is a cég. Az eAssist alapfelszereltségéhez tartozik az optimalizált üzemanyag fogyasztási mód, a légkondicionáló, az Eco műszer pedig a műszerfalon mutatja a vezetési stílusunk pillanatnyi hatékonyságát és a rendszer működését. A Regal GS felszereltségéhez tartozik a fém pedál, alul lapított bőr borítású kormány, parkolást segítő radar, fűthető bőr ülések. A GS változat 2 literes turbó motorja 270 lóerős és 295 Nm leadására képes.

 

 

Gábor

 

Forrás: autoweek

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.