2011. 08. 29. - 10:59

BYD G6 - hamarosan meghódíthatja a piacot

BYD G6 - hamarosan meghódíthatja a piacot

1.5T motor dolgozik az új kínai modellben.

A BYD F6 volt a gyár első nagy szedánja és egyben az első kínai gyártmányú modell ebben a szegmensben. Az F6 egészen jó eladott darabszámmal bizonyított. De most előrébb lépés történt az ábécé-ben és itt az új G6 típus.

 

BYD G6


A G6 külsejében látszódnak Toyotás vonások


A G6 elődjénél sokkal kifinomultabb, így nagyobb sikerekre lehet számítani. A BYD a kínai technológia középpontjában Shenzhen-ben található, így az autóban megtalálható minden technikai megoldás, ami egy drágább autóba is bekerül. Kanyarodást és parkolást segítő kamerák, holttér kamera, GPS navigáció, DVD-s szórakoztató rendszer, ezek mind a G6 felszereltségéhez tartoznak, ezzel növelheti népszerűségét a következő években.

 

GYD G6 hátulról


A BYD G6 turbó és szívó motorral is készül


A motorháztető alatt egy 1.5T motor található, mely 154 lóerőt ad le 5500-as fordulaton, ez több, mint elég a városi közlekedéshez és szép teljesítmény egy kis motortól. Azoknak, akik nem rajonganak a turbó motorért egy 2.0 benzines motor található a kínálatban 146 lóerővel és 180Nm nyomatékkal kézi vagy CVT automata váltóval.

 

BYD G6 extrák


A konkurencia drágább modelljeinek felszereltségével vetekszik


Az autó tervezőjét érezhetően a Toyota Camry inspirálta, és a belső térben felfedezhetjük a Lexus stílusjegyeit. Mindent összegezve elmondható, hogy mutatós és jól felszerelt autó lett a G6, ami minden bizonnyal beváltja a gyár vele kapcsolatos terveit.

 

 

 

Forrás: chinacartimes

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.