2009. 07. 13. - 06:32

Chevrolet Lacetti Sedan

Chevrolet Lacetti Sedan
Elegáns kialakítás és kifinomult belső tér - a 4 ajtós Lacetti egy átlagon felüli családi szedán.
Tekintse meg a Chevrolet Lacetti videóját!


A Lacetti bebizonyítja, hogy egy praktikus autó nem jár lemondásokkal. Egy autó, mely a minőség jegyében született, tele van extrákkal, és élmény vezetni.

Chevrolet Lacetti

A Lacetti bebizonyítja, hogy egy praktikus autó nem jár lemondásokkalElőnyök hosszú sora
Az IIHS töréstesztjein kiválóan szerepelt, az elsők között van üzemanyag-takarékosságban és vezetési teljesítményét is alapos teszteknek és finomításoknak vetették alá.

Chevrolet Lacetti hátulja

Chevrolet Lacetti - A vezetés élményéért!A Lacetti elegáns, modern alakjáért a világhírű autótervezőt, Pininfarinát illeti dicséret. Hangsúlyos fényszórók, hosszú, letisztult vonalak és vonzóan finom arányok jellemzik az autót.

Műszerfal

Chevrolet Lacetti - Komfort, kényelemA belső tér szépségét emeli a kifinomult, ízléses műszerfal. A krómhatás kihangsúlyozza a műszereket, amelyek mind pont kézreeső helyen találhatók.

Utastér

Lacetti Sedan - Elegáns kialakítás és kifinomult belső térA kesztyűtartó hűtőrekesze tökéletes a hideg italok tárolására. Ez is egyike a számos ötletes megoldásnak, amik kiemelkedő értékké teszik a Lacettit.

(Forrás: chevrolet.hu)

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.