2009. 07. 28. - 06:39

Citroen C1: A lényegre törő kisautó

Citroen C1: A lényegre törő kisautó
Mi a C1 titka? Apró, gazdaságos, környezetkímélő. Játékos, fürge, dinamikus, ügyes. Ugyanakkor úttartása kiváló, a biztonság terén nem ismer kompromisszumot, kiviteli minősége kiváló. 2005 júniusában történt bevezetése óta világszerte több mint 310.000 vásárló szívét hódította meg, 2009-ben pedig új formájában mutatja meg magát.
Tekintse meg a Citroen C1 videóját!


Miközben a sikerét megalapozó ütőkártyákat is megőrzi - kompakt, vonzó és játékos forma, kiváló úttartás, kompromisszumok nélküli biztonság és magas minőségi színvonal -, a C1 most még kifejezőbb, új orr-résszel büszkélkedhet.

Citroën C1

Citroen C1: A lényegre törő kisautó

 

A 3,4 m hosszú, 1,6 m széles és 1,5 m magas C1 fürge, városi autó, amely négy teljes értékű ülésével és okos belső elrendezésével tágas utasteret biztosít. Az alacsony javítási költségeknek és a kis fogyasztású motoroknak köszönhetően a C1 fenntartása nem kerül sokba.

 

Citroën C1

Citroen C1 - Kompakt, vonzó és játékos forma, kiváló úttartás, kompromisszumok nélküli biztonság és magas minőségi színvonal

 

 

Utastér

Az 5 fokozatú manuális váltóval szerelt 1.0i 68 LE-s benzinmotor fogyasztása vegyes ciklusban 4,5 l/100 km, CO2-kibocsátása pedig 106 g/km. A rendkívül takarékos motorok teljesítménye révén a C1 nemcsak a városi közlekedésben biztosít tökéletes vezetési kényelmet, hanem országúton is biztonságos autózást garantál.

 

A gépkocsi futóműve kiváló úttartást biztosít, hatékonyan növelve az aktív biztonságot. A hűtött első tárcsafékek, az ABS, a REF (elektronikus fékerő elosztó), a CSC (Cornering Stability Control, amely kanyarodás közben történő fékezésnél biztosítja a gépkocsi iránytartását), valamit a vezető- és utasoldali légzsák a szériafelszereltség részét képezi.

 

Csomagtér

Citroen C1 csomagtere

 

(Forrás: citroen.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.