2009. 06. 30. - 06:15

Citroen C4 Picasso - A dinamikus fényterű

Citroen C4 Picasso - A dinamikus fényterű
A Citroen új fényterűje, az ötüléses C4 Picasso dinamikus stílusával fiatalos lendületet sugároz.
Tekintse  meg a Citroen C4 Picasso videóját!A modell különleges kialakításának köszönhetően egyedülálló szolgáltatásokat kínál: minden irányban tökéletes kilátás, fényben fürdő utastér, ötletes és könnyed variálhatóság, és kitűnő kényelmet biztosító belső kialakítás. Az újszerűen kialakított vezetőtérben többek között elektromos rögzítőfék, hillholder vagy parkolóhely felmérő rendszer segítheti a vezetőt. A modell hagyományos vagy elektronikus vezérlésű kézi váltóval vagy automataváltóval rendelhető. A C4 Picasso hatalmas csomagtere 500 és 1734 liter között rugalmasan alakítható.

Citroen C4 Picasso

A C4 Picasso különleges kialakításának köszönhetően egyedülálló szolgáltatásokat kínál:A magasan felnyúló, nagy kilátási szöget biztosító szélvédő, a panoráma üvegtető és az egyedülálló nagyságú üvegfelület az utazás új dimenzióit tárja fel Ön előtt. Fedezze fel a Citroen C4 Picasso panoráma egyterűt!

Műszerfal

A panoráma üvegtető és az egyedülálló nagyságú üvegfelület az utazás új dimenzióit tárja fel Ön előttA Citroen C4 Picasso változattól függően kétzónás manuális, vagy automata klímaberendezést kínál. Az osztott kezelőfelületnek köszönhetően vezető és utasa maga állíthatja be a kívánt levegőmennyiséget és hőmérsékletet. Az automata klímaberendezés esetében a hátsó utasok egyénileg szabályozhatják a beáramló levegő mennyiségét.

Az éjszakai vezetésnél az ajtóbetétekbe, a műszerfalba és a tetőborításba ötletesen beépített, rejtett világítás kellemes fénye árasztja el az egész utasteret, meghitt és barátságos légkört teremtve az utasok számára. A rejtett világítás fényerejét a műszerfal alatt található áttetsző kezelőgombbal lehet szabályozni.

 

Utastér

Citroen C4 Picasso minden utas helyigényét egyformán szem előtt tartja


A kettős funkciójú xenon technológiának köszönhetően a fényszórók jobb megvilágítást és egyben kényelmesebb vezetést biztosítanak. Ezáltal az éjszakai vezetés kevésbé fárasztó és még biztonságosabb, mivel a Citroen C4 Picasso kanyarkövető fényszóróinak fénycsóvája a legkisebb kormánymozdulatokat is pontosan követi.


A Citroen C4 Picasso minden utas helyigényét egyformán szem előtt tartja. Ennek megfelelően a hátsó üléssorban három egyforma széles, különálló ülés található, hogy a középen utazónak ne kelljen többé két másik ember között szorongania.

 

Csomagtér

A Citroen C4 Picasso tágas csomagtérrel rendelkezik

 

Az elöl utazó utasokat védő vezető- és utasoldali frontális légzsákok olyan kettős nyomásszabályozó rendszerrel rendelkeznek, amely a felfúvódás sebességét és mértékét az ütközés erejéhez igazítja. Az optimalizált formájú vezetőoldali légzsákot egy térdlégzsák is kiegészíti. Oldalirányú ütközésnél az utasok mellkasát az első ülésekbe beépített légzsákok védik, amelyek a becsapódás helyétől minél messzebb, az utastér belseje felé tolják az utast. Ezzel egy időben a tetőbe épített első és hátsó függönylégzsákok is felfúvódnak, hogy megvédjék a szélső üléseken ülő utasok fejét.

 

(Forrás: citroen.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.