2009. 04. 16. - 06:35

Citroën C6 - Az új hódító

Citroën C6 - Az új hódító
A lenyűgöző C6 megkoronázza a Citroën típuskínálatát! Az új felsőkategóriás modellt a nagy Citroën elődök egyedi, időtálló stílusa és korszakalkotó újításai ihlették, amelyekkel a márka már évtizedekkel ezelőtt megalapozta hírnevét világszerte.
Tekintse meg a Citroen C6 videóját!


A C6 igazi műremek: egy dinamikus kupé és egy luxusautó finom ötvözete. A tágas belső tér pompás kényelmet ígér. A letisztult műszerfal, a rendkívül finom, nemes anyagok és végül a nagyméretű, formatervezett ülések derűs és nyugodt utazásra csábítják a Citroën C6 utasait.

Igazi műremek

Citroen C6 - Igazi műremek

 

Kérjen árajánlatot!


Újdonság: az automataváltó 2008 októberétől a 2.2 HDi motorhoz is társulhat, ami elérhetőbb áron kínál irigylésre méltó vezetési kényelmet. A megújult, Business névre keresztelt, középső felszereltségi szinten már szériatartozék a bőrkárpit és a navigációs rendszer. A kínálat csúcsán továbbra is az Exclusive szint áll, a tőle megszokott teljes körű felszereltséggel.

 

Egy dinamikus kupé és egy luxusautó finom ötvözete

Citroen C6 - egy dinamikus kupé és egy luxusautó finom ötvözete

 

A kifinomult, luxus kivitelű C6 műszerei, motorja és futóműve a technikai fejlődés legújabb eredményeit kamatoztatja. A hologram kivetítős rendszer, a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés (AFIL), a kettős funkciójú Xenon kanyarkövető fényszórók, az elektronikusan szabályozott hidropneumatikus felfüggesztés és a 208 lóerős V6 HDi motor a legmodernebb műszaki tartalom legfontosabb elemei.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Citroen C6

Citroen C6 - Elegáns formák

 

A jobb és bal első ülések légkondicionálása külön-külön szabályozható. A finom levegőelosztó rendszer egyenletes hőmérsékletet, huzatmentes légteret biztosít. A hátsó utasok maguk szabályozhatják a befújt levegő mennyiségét és irányát. A gépkocsiba beépített napsugárzásérzékelő segítségével a kétzónás automata klímaberendezés kompenzálja az erős napsütés okozta hirtelen felmelegedést az utastérben. Ennek köszönhetően a hőmérséklet az utasoknak mindig azonos, és ez nagymértékben növeli a komfortérzetet.

 

A tágas belső tér pompás kényelmet ígér

Citroen C6 - A tágas belső tér pompás kényelmet ígér

 

Kérjen árajánlatot!

 

Az újításnak számító, vezetést segítő rendszer figyelmezteti Önt, ha véletlenül átlépi az útburkolatra festett terelő-, vagy záróvonalat. Abban az esetben, ha autópályán, vagy autóúton a gépkocsi 80 km/h sebesség felett irányjelzés nélkül vált sávot, az AFIL rendszer - első lökhárító mögött található - infraérzékelői a vezetőülés bal, illetve jobb oldalába épített rezgőfej bekapcsolásával figyelmeztetik a vezetőt.

 

(Forrás: citroen.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.