2009. 08. 18. - 08:21

Citroën C8 - Légies elegancia

Citroën C8 - Légies elegancia

Tekintélyt parancsoló méretei ellenére a Citroën C8 könnyedén irányítható, gondosan megformált stílusjegyei szinte légies eleganciával ruházzák fel.

Tekintse meg a C8 videóját!

 

Ehhez méltó a műszerfal 'lebegő' kialakítása és különleges, éteri megvilágítása, valamint a fényben úszó belső tér szabadságot sugalló tágassága. Korlátlan hely akár nyolc személy és csomagjaik számára, egyszerűen variálható ülések. És ne feledkezzünk meg a motoros mozgatású, távirányítóval is vezérelhető oldalajtókról - a C8 minden részlete átgondoltságról tanúskodik.

 

Citroën C8 oldalról

A Citroen C8-at gondosan megformált stílusjegyei szinte légies eleganciával ruházzák fel.

 

A Citroën C8 sebesség-automatája egyenes úton és hegyen-völgyön egyaránt tartja a gépkocsi beprogramozott sebességét. Kívánság szerint aktivizálható, vagy kikapcsolható. Az általa biztosított vezetési kényelem különösen az autópályán való vezetésnél érvényesül.

 

Vezetőtér

A Citroen C8 műszerfala lebegő kialakítású

 

Légkondicionálás szempontjából az utastér a kívánt levegőhőmérséklet és a hátul beáramló levegőmennyiség egyéni beállítása szerint négy különböző területre osztható (vezető, elöl ülő utas és hátul a jobb, illetve bal oldalon ülő utasok). Automata üzemmódban az utastér belső hőmérsékletének szabályozása a külső időjárási feltételektől függetlenül, a beállított hőmérsékletnek megfelelően automatikusan történik. A belső hőmérsékletérzékelőt kiegészítő napsugárzás érzékelőnek köszönhetően a légkondicionáló rendszer valós időben kompenzálja a napsugárzás hőhatását.

 

Citroën C8 fentről

A Citroen C8 minden igényt kielégít!

 

Az Exclusive változatnál az elektronikusan vezérelt, fűthető vezetőülés pozíciója memorizálható: kétféle beállítás memorizálása a vezetőülés oldalán található memória-gombokkal és egyféle pedig a nagyfrekvenciás távirányítókkal történik. Az utóbbiak segítségével a gépkocsi kinyitásakor egy szempillantás alatt be lehet állítani a memorizált pozíciókat.

 

Citroën C8 hátulja

Citroen C8

 

Az autoadaptív, szekvenciálisan is vezérelhető automataváltó folyamatosan elemzi a vezetési körülményeket (útviszonyok, vezetési stílus, fékútra ható körülmények, stb.). Dinamikusabb vezetés érdekében váltsunk a szekvenciálisan vezérelt üzemmódra.

 

(Forrás: citroen.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.