2009. 08. 01. - 06:32

Családi kalandokra született: Nissan Pathfinder

Családi kalandokra született: Nissan Pathfinder
Impozáns teljesítmény, tágas utastér - a sokoldalú Pathfinder családi kalandokra született.
Tekintse meg a Nissan Pathfinder videóját!


A csúcsminőségű technológiai megoldásokat felvonultató Pathfinder kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik, és jelentősen megkönnyíti az életét.

Nissan Pathfinder menet közben

A sokoldalú Pathfinder családi kalandokra született

 

A Pathfinder tolatókamerája a központi kijelzőre továbbított kristálytiszta képen jeleníti meg, milyen közel van a mögötte lévő járműhöz. A rendszer megkönnyíti és biztonságossá teszi a parkolást, miközben Önnek hátra sem kell néznie.

 

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder - Elegáns, markáns megjelenés

 

A Nissan innovatív 3D Birdview navigációs rendszere időt és üzemanyagot takarít meg Önnek, és megajándékozza a nyugalom érzésével. A rádiójeleket használó közlekedési információs rendszer (TMC) időben jelzi az esetleges torlódásokat, és alternatív útvonalat javasol. A kormányon elhelyezett távérzékelő gomb segítségével hangvezérléssel irányíthatja a főbb funkciókat, miközben figyelmét teljesen a vezetésnek szentelheti.

 

Hét ülésre vagy inkább egybefüggő rakodótérre van szüksége? Esetleg utasokat és csomagokat is szállít? Nem probléma: a Pathfinder számtalan kombinációt kínál. Az utasok pedig a kialakítástól és a rakománytól függetlenül élvezhetik a stílusos belső teret.Három sorban hét ülés, 64 lehetséges elrendezésben.

 

Nissan Pathfinder

A Pathfinder bármelyik pillanatban kész nekivágni a világnak

 

A Pathfinderen azonnal látszik, hogy bármelyik pillanatban kész nekivágni a világnak. Markáns, férfias karakterét elsősorban a krómozott hűtőrácsnak és testes lökhárítójának köszönheti. A markáns megjelenésű Pathfinder bárhová elviszi, legyen szó a legvadabb hegyi terepről vagy a sarki üzlet parkolójáról.

 

Ültesse be a családot, és vágjanak neki a világnak! Erős motorjának, dinamikus menettulajdonságainak és kiváló tapadásának köszönhetően a Pathfinder aszfalton és terepen egyaránt otthon érzi magát.

 


Nissan Pathfinder

A Nissan Pathfinder nehéz terepeken is megállja a helyét

 

Sár, eső vagy hó? A Pathfinder elektronikus ALL MODE 4x4 rendszere maximális tapadást biztosít rövid reakcióidő mellett. A rendszernek köszönhetően a négykerékhajtás azonnal bekapcsol, ha az érzékelők szerint az időjárási vagy az útviszonyok ezt szükségessé teszik.

 

A Pathfinder biztonsági rendszerei minden körülmények között maximális védelmet nyújtanak a vezető és az utasok számára.

 

(Forrás: nissan.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.