2009. 04. 17. - 06:51

Dacia Logan Pick-up – Funkcionalitás és praktikum

Dacia Logan Pick-up – Funkcionalitás és praktikum
A Dacia Logan Pick-up hasznos társa lesz a mindennapokban. Legyen szó akár vállalkozásáról, vagy csak a ház körüli munkákról, teherbírásával és okos ötleteivel biztos, hogy lenyűgözi önt! Ha a szabadidő eltöltéséhez van szüksége teherbírásra, vagy hatalmas rakodókapacitásra: a Dacia Logan Pick-up ebben is a segítségére lesz.
Tekintse meg a Dacia Logan Pick-up videóját!


A Dacia Logan Pick-up 800 kilogram hasznos terhet is elbír 1,80 méter hosszú platóján, és 300 liter rakodótér áll a rendelkezésére a kabinban, az ülések mögött.

A Dacia Logan Pick-up

A Dacia Logan Pick-up hasznos társa lesz a mindennapokban

 

Kérjen árajánlatot!


A Logan Pick-up nagyban utazik. 800 kg-os hasznos terhelhetőségével a Logan Pick-up egyedülálló kategóriájában. Ez a jármű egy rendkívül hatékony munkaeszköz, amely kész a legigényesebb szakemberek elvárásainak is megfelelni. Az egyszerre praktikus és nagy teherbírású plató 16 rögzítési ponttal van ellátva, hogy a különböző tárgyakat és árut biztonságosan rögzíthesse. A 300 kg teherbírású lehajtható ajtó megkönnyíti a plató megrakodását.

 

800 kg-os hasznos terhelhetőségével egyedülálló kategóriájában

Dacia Logan Pick-up - 800 kg-os hasznos terhelhetőségével egyedülálló kategóriájában

 

A Dacia Logan Pick-up teljes - minden igényt kielégítő - rakodókapacitása az Ön rendelkezésére áll. A hatalmas, 180 cm hosszú és 138 cm széles plató akár 800 kilogramm súllyal terhelhető meg - szinte nincs olyan teher amivel ne birkózna meg könnyedén.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Dacia Logan Pick-up

Dacia Logan Pick-up - minden igényt kielégítő rakodókapacitása az Ön rendelkezésére áll


A Logan Pick-up nem csak a munkában, hanem a szabadidős tevékenységekben is teljesértékű társ: ellenálló, vonzó formájú kompakt pick-up, a quadtól a jetskiig, mindent magával vihet egy kellemes hétvégére.

 

A Dacia Logan Pick-up belül jól felszerelt, és kényelmes.

 

Dacia Logan Pick-up - Komfort, kényelem

Dacia Logan Pick-up - Komfort, kényelem

 

Kérjen árajánlatot!


A Dacia Logan Pick-up kabinját kizárólag a praktikus szempontok figyelembevételével terveztük meg. Rengeteg rakodóhely, kesztyűtartó, pohártartók, ajtózsebek... A papírmunka elvégzése után a dokumentumokat, szállító- és fuvarleveleket könnyedén elrejtheti a kíváncsi tekintetek elöl, de a kéziszerszámok, kisebb eszközök bőven beférnek az ülések mögötti 300 literes térbe.
Ami pedig a komfortérzetet illeti: rádió és klímaberendezés teszik kellemesebbé az autóban eltöltött időt.

 

A Dacia Logan Pick-up remek munkahelye lesz!

 

[Forrás: dacia.hu]

 

 

Márkafüggetlen Autó Online 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.