2009. 06. 22. - 06:15

Dacia Sandero

Dacia Sandero

A Dacia Sandero esetében stílus, tér és robosztusság egyaránt elérhető.... Valódi nagyvonalúság!

Tekintse meg a Dacia Sandero videóját!

 

 

A Dacia Sandero modern és dinamikus megjelenése mögött valódi értékeket találunk. Nagyméretű belső tere 5 felnőtt utas szállítására alkalmas. A hátsó üléssor lehajtásával igényeihez mérten bővíthető a csomagtér.

 

 

Dacia Sandero szemből

Sandero: Modern és dinamikus megjelenés

 

A robosztus és megbízható Dacia Sandero-t úgy tervezték, hogy hosszútávon is tökéletesen megfeleljen az időjárás és útviszonyok kihívásainak. Motorválasztéka a Renault megbízhatósági előírásainak megfelelő, és teljesen biztonságos vezetést biztosít.

 

Dacia Sandero: modern 5 ajtós modell, csábító formatervezéssel, amely különlegesen kidolgozott homlokrésszel, egyaránt sugall dinamizmust és erőt.

 

Út közben

Robosztus és megbízható az új Dacia Sandero

 

Az első lámpatestek kifejező formája teljesen modern és csábító külsőt kölcsönöz az új modellnek. A karosszériába tökéletesen integrált lökhárító / hűtőmaszk egysége még inkább felerősíti a dinamizmus és a robosztusság világát.

 

A Dacia Sandero megalkotásakor mindent elkövettek, hogy egy olyan járművet készítsenek, amelynek a minősége kifogástalan, az ára a Dacia szellemiségéhez hű, tehát nagyon vonzó a kínált belsőhöz és a nyújtott szolgáltatásokhoz.

 

Szemből

Dacia Sandero

 

A Dacia Sandero valójában 5 igazi ülést kínál, amelynek a hátsó üléssora lehajtható és dönthető (1/3-2/3 arányban verziótól függően). Teljesen lehajtott állapotban a csomagtér kapacitása 320 l-ről 1200 l-re változik.

 

A belső hangulat kellemes, az ülések kényelmesek, a lábaknak elegendő hely jut. Sőt, a padlólemez és a vezetőhely kezelőit úgy terveztük, hogy azok mind mind a nyugodt utazást szavatolják.

 

Dacia Sandero

A Dacia Sandero út közben

 

Az új Dacia Sandero minden szükséges menettulajdonsággal rendelkezik, hogy mindenhova könnyedén eljusson. A Dacia Sandero kiváló hasmagassága (155 mm) lehetővé teszi, hogy bármilyen - városi, vagy vidéki - útnak nekivágjon. Sőt, még alsó védelemmel is elláttuk, hogy az utakon kockázat nélkül haladjon.

 

A Logan padlólemezét használja, amely a Renault csoport B padlólemezéből származik, így örökli az első/hátsó futóművet és felfüggesztéseket, hogy a vezetés és az úttartás még pontosabb legyen.

 

A Dacia Sandero Renault motorokat kapott, amelyek már ismertek biztonságukról, iletve padlólemezt amelyekkel minden utat meghódíthatunk, bármilyenek is legyenek azok.

A Dacia Sandero-hoz 3 év vagy 100 000 km* garancia jár. Csökkentett karbantartási és javítási költségeivel kitűnik versenytársai közül.

 

[Forrás: dacia.hu

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.