2022. 06. 14. - 18:22

Digitális rendszám?

Digitális rendszám?

A digitális rendszámok már az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban is elérhetők.

Még a rendszámtábla is lehet digitális: Michigan a harmadik olyan állam, amely engedélyezi a digitális rendszámok közúti használatát.
 
Ez a fajta innováció 2019 óta működik, mióta a Michigani törvényhozás elfogadott egy törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi a digitális rendszámtábla-technológiát Michigan államban. A Reviver most Michiganben értékesíti termékeit. A digitális rendszámokat az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban lehet igénybe venni.
 
RPlate-nek hívják a mesterséges intelligenciával ellátott rendszámot, mely rendelkezik egy akkumulátorral működő lemez opcióval, illetve egy vezetékes lemez opcióval. Előbbi önállóan telepíthető és cserélhető.
 
A járművezetők online megújíthatják regisztrációjukat. A lemezek biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, így a tulajdonosok tudják, ha esetleg károsodott a rendszám és jelenthetik az alkalmazáson keresztül, ha ellopták azt, emellett az alkalmazás vizuális személyre szabást kínál (világos vagy sötét mód, személyre lehet szabni az üzeneteket).
 
G.B.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.