2009. 04. 09. - 06:13

Dodge Caliber – Ötajtós sokoldalúság

Dodge Caliber – Ötajtós sokoldalúság

Merész, agresszív stílusával a Dodge Caliber tudja, mi kell a látványos belépéshez. A nagyméretű, halogén fényszóróktól kezdve, a jelképpé vált maszkig, telis tele van olyan formaelemekkel, amelyek másokat is arra sarkallnak, hogy lecseréljék autójukat.

Tekintse meg a Dodge Caliber videóját!

 

De ne hagyja, hogy megtévessze a méret - a Caliber csakúgy falja az utat! Világmotorja a takarékosság mellett teljesítményre termett, ehhez társul a ChillZone italhűtő, a UConnect kihangosító, a 60/40 arányban dönthető hátsó üléstámla, a vízszintesre lehajtható utasoldali első ülés, és sok más kényelmi extra. Ezek olyan kényelmessé teszik az autót, mintha az otthona tudna gurulni.

 

Kérjen árajánlatot!

 

A Caliber csakúgy falja az utat!

A Caliber csakúgy falja az utat!

 

A menetstabilizálót úgy tervezték, hogy extrém helyzetekben is segítsen megtartani a jármű feletti uralmat. Az ESP érzékeli, ha a jármű elkezd megpördülni (túlkormányozott), vagy kisodródni (alulkormányozott), és megpróbálja visszaállítani a helyes pályát. Ilyenkor automatikusan szabályozza a gázt, és az egyes kerekeken egymástól függetlenül adagolja a féket.

 

Komfort, kényelem egész úton!

Caliber - Komfort, kényelem egész úton!

 

Kérjen árajánlatot!

 

A Dodge Caliber kerékválasztéka nem hagyja a képzeletre a ragyogást és a stílust. 18 collos (opcionális az SXT modelleken) és 17 collos (alapfelszerelés az SXT változaton, opcionális az SE modellen) könnyűfém-felnikkel is megrendelhető, alapból 17 collos acél-felnikkel és festett dísztárcsákkal kapható. Így több látványos megoldás közül választhat.

 

A Caliber mindent elmond egyetlen szó nélkül!

A Caliber mindent elmond egyetlen szó nélkül! Egyetlen pillantás, és magával ragad a határozott vonalvezetés

 

Kérjen árajánlatot!

 

A Caliber mindent elmond egyetlen szó nélkül! Egyetlen pillantás, és magával ragad a határozott vonalvezetés, a merész kerékív és a sokoldalú ötajtós forma - mind a Dodge stílus és a kényelem képviselői.

 

Amikor be- és kiszállásról, vagy a csomagok pakolásáról van szó, annál jobb minél több az ajtó. A Dodge Caliber ötajtós karosszériája könnyű hozzáférést biztosít a tágas csomagtérhez.

 

Könnyű hozzáférést biztosít a tágas csomagtérhez

A Dodge Caliber ötajtós karosszériája könnyű hozzáférést biztosít a tágas csomagtérhez

 

A kétliteres, DOHC, 16 szelepes, soros négyhengeres turbódízel erőforrás gazdaságossággal egyesíti a teljesítményt. Részecskeszűrővel is rendelhető. A takarékossághoz a hatsebességes kéziváltó is hozzájárul, ami még simábbá teszi az utazást.

 

[Forrás: dodge.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

Kérjen árajánlatot!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.