2009. 09. 01. - 06:43

Élje át a tiszta vezetés élményét! - Audi TTS

Élje át a tiszta vezetés élményét! - Audi TTS

Lelkesítő kanyarok: az Audi TTS emocionális dinamikájának köszönhetően átélhetővé válik a tiszta vezetési élmény.

Tekintse meg az új Audi TTS videóját!

 

Legyen szó akár a Coupé, akár a Roadster változatról, a TTS sportos részletei, a kompromisszumoktól mentes teljesítménye, valamint a menetdinamika és a komfort semmi máshoz nem hasonlítható ötvözete élménnyé varázsol minden utat.

 

Az Audi TTS

Az Audi TTS emocionális dinamikájának köszönhetően átélhetővé válik a tiszta vezetési élmény

 

Az Audi az FSI technológiának köszönhetően sorozatban nyerte meg a Le Mans-i 24 órás versenyeket. A TTS modell is turbófeltöltős FSI motort kapott: a 2.0 TFSI változatot.

 

A TTS modell is turbófeltöltős FSI motort kapott

A TTS modell is turbófeltöltős FSI motort kapott: a 2.0 TFSI változatot

 

Ezeknél a motoroknál a közvetlen befecskendezés és a turbófeltöltés előnyei ötvöződnek. Az eredmény: nagyobb teljesítmény, magasabb nyomaték, mindez alacsonyabb fogyasztás mellett.

 

Már a műszerekre vetett egyetlen pillantás is világossá teszi: az Audi TTS-ben minden a teljesítményről szól. Az TTS specifikus műszerbetétek a szürke számlapokkal és fehér mutatókkal is a konzekvens sportosságot jelzik. A műszereket a nagyfelbontású vezető-információs rendszer egészíti ki a fehér kijelzőkkel és a köridő mérővel, amely megmutatja a mindenkori pontos köridőt.

 

Műszerfal

Az Audi TTS-ben minden a teljesítményről szól

 

Az Audi TTS Coupé és TTS Roadster a műszaki innováció érzetét kínálja, és a széria- és extra felszereltségek óriási választékával az egyéniségnek is jelentős teret biztosít.

 

Az Audi TTS számos olyan funkcióval fel van szerelve, amely a kihívást jelentő utakkal való megbirkózást szolgálják. Ilyen például a quattro állandó összkerékhajtás. Javítja a menetdinamikát, mert a négy kerék között intelligensen elosztja a hajtóerőt, és javítja a tapadást.

 

Az Audi TTS

Az Audi TTS számos olyan funkcióval fel van szerelve, amely a kihívást jelentő utakkal való megbirkózást szolgálják

 

A TTS ezenfelül szériafelszereltségben továbbfejlesztett, kétfokozatú, kikapcsolható ESP funkcióval is fel van szerelve, amely sportmódba is kapcsolható.

 

[Forrás: audi.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.