2009. 04. 21. - 06:06

Előremutató innováció - Insignia Sports Tourer

Előremutató innováció - Insignia Sports Tourer

Az Insignia Sports Tourer minden idők legáramvonalasabb Opel kombija, de az új modell egyéb újdonságai között említhető akár az AFL fényszóró új generációja, vagy az ergonómikus és hátkímélő sportülés is.

Tekintse meg az új Insignia videóját!

 

Az új Insignia megalkotásakor iránymutató technikai megoldásokat alkalmaztak. Összesen 9 féle motorral kapható, amelyek mindegyike megfelel az Euro 5 előírásoknak: 5 benzines és 4 dízel szavatolja, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb motorral járathassa autóját. Ezek között megtalálható a legújabb 2.0 literes BiTurbo dízel (190 LE) éppúgy, mint a benzines 1.6 turbó (180 LE). Az Opelnél már természetes, hogy az Insingnia új változata az elképesztően alacsonyra csökkentett CO2-emisszót garantáló ecoFLEX motorral is piacra kerül majd.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Az új Insignia megalkotásakor iránymutató technikai megoldásokat alkalmaztak

Az új Insignia megalkotásakor iránymutató technikai megoldásokat alkalmaztak

 

Az autó tervezésekor alkalmazott vezető technikai megoldások azonban nemcsak a motorokat érintik. Az Opel Insignia Sports Tourer olyan ínyencségeket is a középkategória részévé avat, mint a programozható nyitási magasságú, elektromos hátfal-ajtó; a FlexRide-opció, az Opel 'Őrszem' kamerarendszer, vagy éppen a TopTec üléshuzat.

 

Opel Insignia

Opel Insignia - Formaterve lélegzetelállító

 

Kérjen árajánlatot!

 

Az elektronikus FlexRide futómű valósidőben szabályozza a csillapítást - így javítja a menetstabilitást. Az alapbeállítás mellett a volán birtokosa a komfortos „Tour"-, illetve a „Sport"-mód váltogatásával a kormányzás és gázadás jellemzőit változtathatja, sőt extraként még a műszervilágítás színét is. Mindez, az elektronikus és gépészeti megoldásokat ötvöző, adaptív stabilitási technikával valósul meg.

 

Az innovatív Opel 'Őrszem' kamerarendszer

Az innovatív Opel 'Őrszem' kamerarendszer felismeri a közlekedési táblákat

 

Az Insignia előremutató innovációi között említhető egy autóipari újdonság: a TopTec üléshuzat, amely olyan nano-technikai eljárással készült, amely révén a huzat nem fakul ki, és nem szívja be a folyadékot, ezáltal nagyságrendekkel megkönnyíti az autóbelső tisztán tartását. Az innovatív Opel 'Őrszem' kamerarendszer pedig felismeri a közlekedési táblákat, ráadásul a sávelhagyásra is figyelmezteti a sofőrt.

 

Kérjen árajánlatot!

 

 

Opel Insignia

Opel Insignia - A kényelmes luxus utazásért

 

„Élvonalbeli technikájával és magas biztonsági színvonalával az elegáns Insignia Sports Tourer világosan demonstrálja az Opel stratégiáját: megfizethető áron adni az innovációt és a vonzó designt", foglalta össze Alain Visser, a GM Europe marketing-vezetője az Opel Insignia Sports Tourer megalkotásakor szem előtt tartott koncepciót.

 

[Forrás: opel.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.