2010. 01. 28. - 14:25

Fiat Grande Punto 1,4 T-Jet Sport

Fiat Grande Punto 1,4 T-Jet Sport

A külseje feltűnő, harsány, sportos. Jól áll neki a tesztautó rikitó sárga árnyalata, a végigfutó fekete matricázás, a fekete betétes fényszóróház. Az utastér kényelmes sportülést kapott, bőr sportkormányt.

Elöl bőségesen jut hely, hátul már nem mondható túl tágasnak a tér. Ezzel együtt családi autónak is megfelel. Kategóriáján belül nem kell szégyenkeznie a nagy Puntónak, a 275 literes csomagtér is rendben van.

 

Az új Fiat Grande Punto 1,4 T-Jet

 

Az új Fiat Grande Punto 1,4 T-Jet piros kivitelben


Az 1,4 literes motor 120 lóerős teljesítményű, és ez érezhető is. Jól gyorsul, biztonságos érzés gyorsan haladni, a fékkel óvatosan kell bánni, fantasztikusan fog. Végsebességként 195 km/h – át jelölt meg a gyártó. A Gyorsulása 0- ról 100- ra pedig 8, 9 másodperc.

 

Az új Fiat Grande Punto 1,4 T-Jet

 

A sportos kisautó akár hétköznapi közlekedésre is tökéletesen megfelelő a kis fogyasztása miatt


Az 1,4 T-Jet 206 Nm-e már 1750-es percenkénti fordulatszámtól akcióra kész. A sportos kisautónál a motor ereje jól kihasználható, jó elegyet alkot a sportosság és a komfort. A kis motorral élményt nyújt. Hétköznapi közlekedésre remekül megfelel, nem fogyaszt sokat, hosszú útra is kiváló.

 

(Forrás: A Fiat hivatalos oldala)

 

Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.