2010. 08. 10. - 05:39

Hamarosan Európában a Toyota Auris HSD Full Hybrid

Hamarosan Európában a Toyota Auris HSD Full Hybrid
Kizárólag az európai piacra készítik az új Auris HSD Fill Hybrid autót. A Toyota a teljes európai modellpalettájába szeretné beépíteni a full hybid technológiát.
Elsőként azonban a leginkább közkedvelt modellbe az Aurisba építik bele ezt a különleges technológiát.
A Hybrid Synergy Drive® és a Toyota Optimal Drive jegyében készült hajtásláncoknak köszönhetően az Auris 2010 modellpalettája a tiszta motortechnológiák egyedi választékát képviseli a C szegmensben. Az új Auris HSD Full Hybrid autó leendő tulajdonosa bizonyára nagyra értékeli majd az autú hajtásából eretdő menetkényelmét és a hihetetlenül csendes működést.


Toyota Auris HSD Full Hybrid kizárólag az európai piac számára

Toyota Auris HSD Full Hybrid kizárólag az európai piac számára

Az új Auris környezetvédelmi szempontból is rendkívüli, CO2-kibocsátása nem éri el még a 100g/km-t sem. Gyorsulása nem utolsó, álló helyzetből 10 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet. A HSD hajtásláncban nagy lehetőségek rejlenek. Négy a rendszer hatékonyságát maximalizáló üzemmód közül választhat a vezető, hogy egy saját, az üzemanyaggal is takarékoskodó vezetési stílust tudjon kialakítani.


Az új Auris belső terének látványterve

Az új Auris belső terének látványterve

A 2010-es Aurist a szép formák, dinamikus új stílus, kiváló utastér minőség és ergonomikus elrendezés jellemzi.
A jobb menetdinamika érdekében módosult a felfüggesztés és a kormányzás is. A még szélesebb választási lehetőség érdekében az Auris 2010 felszereltségi szintjei is kibővültek.


Szép formák, ergonomikus elrendezés, kiváló utastér

Szép formák, ergonomikus elrendezés, kiváló utastér

Az Auris HSD Full Hybrid tanulmányautó tetejére napelemeket szereltek, így a nap energiáját használva történik az utastér szellőztetése is. A műszerfal tetejére is napelemeket szerelte így a zenelejátszók és a mobiltelefonok is tölthetők a napelemek által begyűjtött energiával.

(Forrás: A Toyota Hivatalos Honlapja)


Szóljon hozzá a fórumon!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.