2009. 07. 22. - 06:14

Hatodik generációs Hyundai Sonata

Hatodik generációs Hyundai Sonata

Az autó látványában elegánsabb megjelenése, tökéletesített kezelhetősége, megnövelt teljesítménye és a kedvezőbb fogyasztása, valamint a kategóriájának egyik legjobb utastéri zaj-, és vibrációja révén a Sonata ismét reflektorfénybe került.

Tekintse meg a Hyundai Sonata videóját!

 

A felfüggesztésen és a kormányművön végzett módosítások révén a modell agilisebben, az európai igényeknek megfelelő stílusban mozog az úton, úttartása jobb lett. A karosszérián végrehajtott finomítások révén az összkép kecsesebb, nagyvilági hatású. Az utastér - amely eddig is a Sonata egyik erőssége volt - a minőség, a kényelem és a kifinomultság terén egyaránt előrelépett.

 

Hyundai Sonata

Hyundai Sonata - elegánsabb megjelenés, tökéletesített kezelhetőség, megnövelt teljesítmény és a kedvezőbb fogyasztás

 

Az új és kecsesebb első lökhárítóvédő betétek harmonikusan illeszkednek az oldalvédő betétekhez. Az új tervezésű könnyűfém keréktárcsák és a visszafogott kerékjárati ívek, a karosszéria síkjába süllyesztett, színre fújt ajtónyitók és az új, keskeny oldalvédő elemek sportosabbá teszik a modellt.

 

Hyundai Sonata fentről

A Hyundai Sonata megbízható társ a hosszú utakra

 

Hátul a vékonyabb védőbetétek, az új és finomabb karaktervonal, az új lámpatestek, valamint a karosszéria síkjába süllyesztett prizmák és a kissé átdolgozott hátsó lökhárító teszik sportosabbá az összképet.

 

Az utastér belső átdolgozása révén szinte teljesen új modellt alkotott a Hyundai. Nagyon nagy hangsúlyt fektetett az érzékelhető és valós minőség további emelésére, de ügyelt arra is, hogy a korábbi Sonata erényei megmaradjanak, vagyis a belső tér tágas és levegős maradjon.

 

Hyundai Sonata eleje

A Hyundai Sonata lenyűgöző idomokkal rendelkezik

 

Ami a használati értéket és a belső tér ergonómiáját illeti, a Hyundainak nemigen akad vetélytársa. Az új Sonatában kétfokozatú rendszer figyelmeztet a be nem kötött övre, van USB csatlakozó, s az előző generációs legfontosabb erényeit is átmentette az új modellbe: nagyméretű tárolóhelyek elöl és hátul, napszemüveg- és pohártartók, illetve ajtózsebek ott, ahol a vezető és az utasok várják őket.

 

A további széria- és opcionális felszerelés között említhető a négy irányban állítható kormányoszlop, a távirányítós központi zár, a sebességtartó automatika, a vezetőnél automatikus elektromos ablakok becsípődésgátlóval, a teljesen automatikus klímaberendezés, a levegőminőség-figyelő rendszer, a hármas fényszórómosó és a szélvédő jégmentesítő.

 

Hyundai Sonata oldalról

A Hyundai Sonata modern, áramvonalas megjelenésű

 

Valamennyi Hyundai modellhez hasonlóan itt is a számítógéppel tervezett és megerősített karosszériaszerkezet, az oszlopok és az oldalvédelem jelentik a merevebb első segédkeret alapját. A gyűrődő zónákat és az ütközés során fellépő terhelést elosztó elemeket pontos és intenzív tesztek során optimalizálta a Hyundai.

 

[Forrás: hyundai.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.