2009. 04. 05. - 06:59

Hyundai i20 - A magas elvárásoknak megfelelve

Hyundai i20 - A magas elvárásoknak megfelelve
Friss és látványos stílusával, rugalmas belső terével, osztályelső biztonságával és magával ragadó vezetési dinamikájával a nagyszerű, új i20 a figyelem középpontjában áll.
Tekintse meg a Hyundai i20 videóját!


Az Európában tervezett és fejlesztett új modell célja az európai autósok magas elvárásainak legmagasabb szintű kiszolgálása, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Hyundai új modelljéhez kilométer korlátozás nélküli 5 év garanciát ad. Az i20 gazdag felszereltséggel és motorválasztékkal érkezik meg a rendkívül éles verseny által jellemzett európai B szegmensbe. A kezdetben csak ötajtós kivitelben elérhető modellhez 2009 elején csatlakozik a sportosabb, háromajtós i20 is.

Kérjen árajánlatot!

Friss és látványos stílus

Hyundai i20 - Friss és látványos stílusA Getz-et felváltó modell alacsonyabb, hosszabb és szélesebb elődjénél; az ötajtós i20 megnyújtott, 2525 mm-es tengelytávot kapott, ami tovább javítja a tágas belső tér helykínálatát.

 

Luxus és a sokoldalúság harmonikusan ötvöződik

Hyundai i20 - Luxus és a sokoldalúság harmonikusan ötvöződik

 

Kérjen árajánlatot!

 

A luxus és a sokoldalúság harmonikusan ötvöződik az új i20 tágas és gazdag felszereltségű utasterében. A modell már alapfelszereltségi szinten is tartalmazza a klímaberendezést, a négyhangszórós, rádiós, CD-lejátszós, MP3-funkciós audiorendszert beépített adatkijelzővel, a multi-funkciós kormánykereket, a guminyomás ellenőrző rendszert, az állítható magasságú vezetőülést, a kulcs nélküli nyitást, illetve az elektromos működtetésű ablakokat és visszapillantó tükröket. Az i20 szérialistája révén máris vetélytársainak többsége előtt jár.

 

Az i20 ötüléses utastere

Az i20 ötüléses utastere a mindennapi használhatóságra helyezi a hangsúlyt

 

Az i20 ötüléses utastere a mindennapi használhatóságra helyezi a hangsúlyt: a hátsó üléstámla 60:40 arányban osztva dönthető, az alacsony rakodóperem mögött pedig 295 literes raktér van. Az i20 emellett egy sor intelligensen elhelyezett rakodóhelyet, többek között két pohártartót és egy nagyméretű, hűtött kesztyűtartót is kínál.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Nagy terek

Hyundai i20 - Nagy terek

 

(Forrás: hyundai.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.