2009. 04. 19. - 06:06

Hyundai i30cw – Kifinomult vezetési élmény

Hyundai i30cw – Kifinomult vezetési élmény
Az ötajtós ferdehátú modellhez hasonlóan az i30cw kombi is ötvözi a stílusos használati értéket az elegáns kisugárzással, és azon vásárlókhoz szól, akik nem akarnak lemondani a bizonyított minőségről és megbízhatóságról, ugyanakkor valami újat szeretnének.
Tekintse meg a Hyundai i30cw videóját!


Az "i" mint inspiráció: ez a fogalom a Hyundai filozófia három európai alappillérének egyike (Minőség, Magabiztosság és Inspiráció). Ám az „i" jelentheti az intelligenciát és integritást is, hiszen a vásárlók éppen ezt várják el egy Hyundai modelltől, ugyanakkor utalhat az innovációra is, ami igazán jellemző az i30-ra.

Minőség, Magabiztosság és Inspiráció

Hyundai i30cw - Minőség, Magabiztosság és Inspiráció

 

Kérjen árajánlatot!Ebben a fogalmakban ötvöződik a Hyundai márkaígérete, s ebből az ígéretből természetesen adódik az „i" embléma.

 

A két benzines és három dízelmotor, valamint a hozzájuk kapcsolódó manuális és automatikus sebességváltók révén az i30cw gyakorlatilag valamennyi elvárásnak képes megfelelni a hajtáslánc terén.

 

Hyundai i30cw

Hyundai i30cw - "i" mint inspiráció

 

Kérjen árajánlatot!

 

A Hyundai megértette, hogy a teljesítmény sokkal többet jelent a motor erejénél. Ezért a sebességváltókat is a vezetési élményre optimalizálta. Az igazi vezetési élmény és a precízebb kapcsolhatóság érdekében elegáns, ugyanakkor látványos váltókarral látta el a Hyundai az i30cw automatikus váltós verzióját. Az új i30cw kézi kapcsolású sebességváltójában olyan megoldásokat alkalmaztak, amelyeknek köszönhetően csökkent a zaj, és javult az egység tartóssága. Az i30cw ötfokozatú, csak szinkronizált fokozatokkal készülő váltóművét úgy alakították ki, hogy megfeleljen az autó sportos természetének, ezért a kar precízen, rövid úton jár.

 

Komfort, kényelem

Hyundai i30cw - Komfort, kényelem

 

A bemutatáskor kapható öt motorváltozat mindegyike dinamikus, ugyanakkor kifinomult vezetési élményt nyújt a Hyundai i30cw-ben. A MacPherson rugóstagos első és többlengőkaros hátsó felfüggesztése tökéletesen kiegészíti a karosszéria nagyfokú merevségét. Az elöl 15 colos és hűtött, hátul 14 colos tömör tárcsák, a négycsatornás ABS és az ESP garantálják, hogy az autó irányíthatósága és úttartása megfeleljen a modell dinamikus megjelenésének. A 15 és 16 colos acél-, valamint a 15, 16 és 17 colos méretben kapható könnyűfém keréktárcsák az alacsony és ultra-alacsony profilú abroncsokkal hozzájárulnak a modell erőteljesebb megjelenéséhez és a sportos dinamikához is. Az eredmény pedig olyan autó, amely szinte követeli, hogy vezessék.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Tágas terek

Hyundai i30cw - Tágas terek

 

[Forrás: hyundai.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.