2009. 01. 01. - 05:37

Intelligencia és erő – Nissan 350 Z

Intelligencia és erő – Nissan 350 Z

A 350Z minden egyes mozdulata jól átgondolt és alapos tervezésről árulkodik. A kiváló aerodinamikai tulajdonságoknak és a kiegyensúlyozott súlyelosztásnak köszönhetően az autó rendkívül jól irányítható. A magas fordulatszámon pörgő motortól pedig garantáltan eláll a lélegzete.

Tekintse meg a Nissan 350Z videóját!

 

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a 350Z 0,29-es cW-értékkel büszkélkedhet. Továbbá nincs emelkedés az első és a hátsó tengely között. Az autó fölötti légmozgást a lapos hátsó rész és a spoiler határozza meg, ezek az elemek biztosítják a megfelelő leszorítóerőt. A 350Z alatt a megfelelő légáramlást az első légterelő és a sima padlólemez biztosítja. Ezeknek köszönhetően az autó kiválóan tapad az úthoz, és rendkívül stabil, még nagy sebességnél és a kanyarokban is.

 

A 350Z

A 350Z minden egyes mozdulata jól átgondolt és alapos tervezésről árulkodik

 

Az autó minden apró részlete gondos tervezésről árulkodik: a fényszórók formájától a kilincsekig, a rozsdamentes acél dupla kipufogócsőtől a visszapillantó tükrökig. A karosszéria konkáv felső része pedig amellett, hogy esztétikus, könnyedebbé teszi az autó megjelenését. Ön a következő metálszínek közül választhat: precizitást sugalló szürke, elegáns éjkék és dinamikus narancs. A 350Z csúcsminőségű, első osztályú anyagokból készült részelemei mind a minőségről tanúskodnak.

 

Nissan 350 Z

A karosszéria konkáv felső része amellett, hogy esztétikus, könnyedebbé teszi az autó megjelenését

 

A 350Z utastere tökéletesen illeszkedik az autó megjelenéséhez. A vezető igényeit maximálisan kiszolgáló funkcióknak köszönhetően Ön a legnagyobb kényelemben élvezheti az autózást.

 

Doromboló motor, dinamikus gyorsulás, kiváló tapadás a kanyarokban és kitűnő fékhatás - a 350Z minden rezdülése versenyautóhoz illő.

 

Nissan 350 Z

Doromboló motor, dinamikus gyorsulás, kiváló tapadás a kanyarokban és kitűnő fékhatás

 

A 350Z-ből sugárzik a szenvedély és a vágy. De nem hiányzik belőle a versenyautók világában megszokott biztonság sem. A biztonságos megállásról három fékrendszer gondoskodik. Az elektronikus fékerőelosztás (EBD) az autó aktuális súlyának és az út felületének függvényében maximális fékhatást közvetít a hátsó kerekekre. A Nissan fékrásegítő (NBAS) segít Önnek a fékhatás maximalizálásában: a kerekeken így nagy nyomás keletkezik, a pedálon azonban kicsi. A blokkolásgátló rendszer (ABS) folyamatosan figyeli a kerekeket, és gondoskodik arról, hogy egyik se blokkoljon.

 

Nissan 350 Z

A 350Z-ből sugárzik a szenvedély és a vágy

 

A továbbfejlesztett légzsákrendszer (AABS) érzékelői segítségével meghatározza az ütközés nagyságát, valamint azt, hogy az utasok be vannak-e kötve, és ennek arányában aktiválja az első légzsákokat. Az ülésbe épített oldalsó légzsákok és a tetőbe szerelt függönylégzsákok az oldalról érkező behatások ellen nyújtanak optimális védelmet a vezető és az utas számára.

 

[Forrás: nissan.hu]

 

MCOnet - Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.