2013. 10. 25. - 10:25

Kínában ünnepelt a Ferrari

Kínában ünnepelt a Ferrari
Hatalmas ünnepséget szervezett a Ferrari Hong Kongban, annak tiszteletére, hogy az olasz autógyár már 30 éve van jelen az országban.
A rendezvényt az Asia World Expo területén tartották Lantau szigetén, ahol több mint kétezren ünnepeltek együtt a Ferrari-val. Az esemény egyik különlegessége az volt, hogy a meghívott vendégek közül 600-an saját Ferrari autójukkal érkeztek. A különböző korú autók segítségével élő képet készítettek, amely Hong Kong szimbólumát az ötszirmú virágot ábrázolta. A szervezők ezzel a különleges virággal szerettek volna tisztelegni a Ferrari és a város közötti szoros kapcsolat és a közös munka előtt.

600 Ferrarai egyszerre Kínában
600 Ferrari alkotta az élőképet


A rendezvényen láthatták először a 458 Speciale-t, melyet Marc Gene a Ferrari tesztpilótája mutatott be a nagyközönségnek. Igazi parádé volt ez a Ferrari imádók számára, akik olyan gyöngyszemeket is megtekinthettek, mint a195 Inter, a 365 GTC, a 458 Challenge, sz 599 XX és az FXX Evoluzione.

 

Hatalmas ünnepséget csapott a Ferrari Kínában

 

Luca di Montezemolo a rendezvényen arról beszélt, hogy Hong Kongnak már történelmi szerepe van a Ferrari életében, amit mi sem bizonyít jobban, mint a körülbelül 1700 Ferrari tulajdonos. Montezemolo azt is elmondta, hogy bizakodva tekint a jövőbe és reméli, hogy a jó kapcsolat Kína és a Ferrari között még nagyon sokáig fennmarad.

 

(Forrás: ferrari.com)

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.