2009. 08. 26. - 06:12

Könnyedség és elegancia - Chevrolet Epica

Könnyedség és elegancia - Chevrolet Epica

Az Chevrolet Epica innovatív motorjától különleges stílusáig ebben az autóban minden a könnyedséget és az elenganciát sugallja.

Tekintse meg a Chevrolet Epica videóját!

 

 

Az Epica masszív felépítésével, dinamikus vezethetőségével és a legapróbb részletekre is ügyelő kialakításával az Epica egy olyan modern autó, amely tulajdonosának egyéniségét sugározza.

 

A Chevrolet Epica elölről

A Chevrolet Epica elegáns megjelenésével tulajdonosának egyéniségét sugározza

 

Akár az Epica LS akár az LT modell mellett dönt, egy páratlanul tökéletes autó tulajdonosa lesz. Mindegyik változatban halk és kellően erős motorok gondoskodnak arról, hogy Ön kitűnjön a tömegből.

 

Chevrolet Epica oldalról

A Chevrolet Epica megjelenésével kitűnik a tömegből

 

Az Epica egyértelmű jelzésekkel ellátott összes funkciója könnyen elérhető, ösztönösen a legjobb helyre került. Néhány berendezés pedig, mint az automatikus légkondicionáló és az öndiagnosztizáló audio rendszer még saját működését is ellenőrzi.

 

Vezetőtér

Az Epica modern belső funkciói könnyen kezelhetőek

 

Az Epica áramvonalas formája sportos vezethetőséget és kifinomult stílust sugall. A hosszú, körbefutó fényszórók, a tükörházakba integrált irányjelzők és az összeszűkülő hátsó lámpák csak néhány példa az Epica egyedi jellemzőire.

 

Epica

Az Epica áramvonalas formája sportos vezethetőséget és kifinomult stílust sugall

 

A 2006-os Epica belső tere nyugalmat áraszt, amihez a csendes motor és a modern műszerfal letisztult vonalai is hozzájárulnak.

 

[Forrás: chevrolet.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.