2011. 08. 25. - 14:35

Luxgen EV+ elektromos modellek a Tajvan-i gyártótól

Luxgen EV+ elektromos modellek a Tajvan-i gyártótól

A Luxegen EV+ az elektromos autózás úttörője.

Az AC Propulsion-nal közösen fejlesztették a járművek és a hálózat innovatív technológiáját, a nagyobb teljesítmény és hatótávolság érdekében. Az MPV modell 150kW-os elektromotorjával 201 lóerő és 200Nm nyomaték leadására képes, ezzel egy erősebb benzines családi autóval is felveszi a versenyt. A három Luxgen EV+, MPV és SUV modellek mind tanúsítvánnyal rendelkeznek és átmentek a ARTC töréstesztjén és ezzel új idő korszakot indítanak az elektromos autózásban, mondta a vállalat vezérigazgatója. A jövő elektromos autózásának három kulcsa a Forgó Indukciós Motor, a PEU elektromos vezérlés, lítium-ion akkumulátorok. A forgó indukciós motor lényege, hogy forgó mágneses mezők elektromos áramot generálnak ezzel rásegítenek az akkumulátorok töltésére, hogy a motor kiváló teljesítményét leadhassa. A PEU az egész autó elektromos rendszerét felügyeli, összehangolja és optimalizálja. Így az indukciós fékek által termelt áramot és a töltőáramot egyesítve tölti az akkumulátort. A modulált struktúrába ágyazott lítium akkumulátorok az egész rendszer működéséért felelősek.

Luxgen EV+ elektromos autók

A Luxgen EV+ technológia

A rendszert úgy alakították ki, hogy hazatérve a hálózatra kapcsolt autó akkumulátora igény esetén besegít a ház rendszerébe. Ezeket a megoldásokat remélhetőleg a jövőben napelemek alkalmazásával még olcsóbbá és környezetbarátabbá teszik. A gyár SUV modellje nemsokára meghódíthatja a kínai piacot, A Shanghai Auto Show-n bemutatott modell, 2.0T 150 lóerős vagy 2.2T 178 lóerős változatban kerül forgalomba. Az autóban minden multimédiás szórakoztatóeszköz megtalálható, mint az iPad méretű GPS, a tetőből lenyíló DVD rendszer. A kézifék elektromos, a comuter figyeli az abroncsok nyomását is és egy teljes 220V-os csatlakozót is találunk az autóban, és ne feledkezzünk meg a 3G internetkapcsolatról sem. Az SUV ára 188.000 jüantól indul.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.