2009. 07. 02. - 06:30

Mazda CX-7 - Szabadidő és sportautó egyszerre!

Mazda CX-7 - Szabadidő és sportautó egyszerre!

Egy sportautó menetdinamikája és egy öszkerékhajtású szabadidő autó (SUV) funkcionalitása: lehetséges ez? A Mazda szerint igen. Bemutatkozik a Mazda CX-7.

Tekintse meg a Mazda CX-7 videóját!

 

 

 

Az innovatív megközelítés a teljesítmény és a praktikum egyedülálló egyensúlyát kínálja, és ezzel tökéletesen megfelel napjaink modern életstílusának.

 

Mazda CX-7

Bemutatkozik a Mazda CX-7

 

A sportos formaterv és a 2,3 literes, közvetlen befecskendezéses benzines turbómotor a vérbeli sportkocsi érzetét kelti, míg a bámulatos helykínálat, átláthatóság, kényelem és sokoldalúság maradéktalanul kielégíti az SUV-kal szemben támasztott elvárásokat.

 

Sporos formaterv

A sportos formaterv és a 2,3 literes, közvetlen befecskendezéses benzines turbómotor a vérbeli sportkocsi érzetét kelti

 

 

A sportos karakter az első, ami szembeötlik. Az erősen döntött szélvédő, az erőt sugárzó alulsó levegő beömlő, valamint a kompakt felső hűtőmaszk mind azt üzeni, nem mindennapi sportautóval állunk szemben. Az autó hátulsó dizájnját tekintve dupla kipufogóvéggel és különleges kialakítású, modern lámpatesttel teljesedik ki a sportos hangulat.

 

Hátulról

Mazda CX-7 - Az autó hátulsó dizájnját tekintve dupla kipufogóvéggel és különleges kialakítású, modern lámpatesttel teljesedik ki a sportos hangulat

 

 

A sportautó ihlette vezető-pozíció ékes példája a Mazda CX-7 utasterére jellemző, a legapróbb részletekre is figyelő kivitelezésnek. A műszerfal modern és könnyen áttekinthető. A pirosan megvilágított műszer-együttes ergonomikus kialakítású, a középkonzolt és a könyöklőket ezüst betétek díszítik.

 

A CX-7 motorja megegyezik a Mazda3 MPS és Mazda6 MPS sportmodellekben alkalmazottal. Többek között ennek köszönhető, hogy a Mazda CX-7 mindössze nyolc másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára.

 

Mazda CX-7 - Próbálja ki!

Mazda CX-7 - Próbálja ki!

 

 

A csaknem 1 méter hosszú csomagtér bőséges teret kínál. A gondosan hangolt fékrendszer, a merev karosszéria és a kiváló kilátás együttesen biztosítják, hogy Ön minden pillanatban tökéletesen uralhassa autóját - és az adott forgalmi szituációt.

 

Forrás: mazda.hu

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.