2009. 04. 30. - 06:55

Mazda5 – izgalmas, sportos családi autó

Mazda5 – izgalmas, sportos családi autó

Ha izgalmas, sportos családi autóra vágyik, akkor a megújult Mazda5 tökéletes választás! Az új Mazda5 vérbeli Zoom Zoom Mazda és sokoldalú családi autó egyben, mely számos új, ötletes megoldást és technikai újítást vonultat fel, friss, modern, lendületes formában.

Tekintse meg a Mazda5 videóját!

 

A család- és vezetőbarát megoldásoknak köszönhetően mostantól minden egyes utazás élvezetes és kényelmes lesz, legyen szó egy rövid hétvégi kiruccanásról vagy a nagy családi nyaralásról.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Mazda5

Mazda5 - Izgalmas, sportos családi autó

 

 

Az új Mazda5 esetében is nagy hangsúlyt fektettek a stílusra. Átgondoltan megrajzolt vonalak emelik ki a fő dizájn motívumokat, például a különleges megjelenésű orr-részt. A határozott vonalvezetés, valamint az ezüstösre színezett első és hátsó lámpatestek egyaránt karakteres személyiséget tükröznek.

 

Mazda5 - Igazán sportos hatás

Mazda5 - Igazán sportos hatás

 

Kérjen árajánlatot!

 

Ha igazán sportos hatást szeretne elérni, válassza a Sport Csomagot (GTA felszereltségen széria), mely a speciális karosszéria-elemek révén alacsonyabb a súlypontot és határozottabb, erőteljesebb külsőt eredeményez.

 

Mazda5 - Stílusos megjelenés

Mazda5 - Stílusos megjelenés

 

A 15 és 16 colos alumínium felnik modern megjelenése szintén a dinamikusabb összhatáshoz járul hozzá, a GTA felszereltséghez tartozó 17 colos alumínium keréktárcsák exkluzív, 5 küllős dizájnja pedig a sportcsomag megjelenését teszi teljessé.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Az utastérbe ülve - köszönhetően a gondosan megválasztott, minőségi anyagoknak és a gondos kidolgozásnak - azonnal otthonosan érzi magát. Ami az ergonómiai fejlesztéseket illeti, az egyszerűen elérhető kezelőszervek és a könnyebben leolvasható műszerek könnyítik a mindennapi használatot.

 

Tágas csomagtér, vonzó hátsó

Tágas csomagtér, vonzó hátsó

 

Az új Mazda5 korszerű, izgalmas motorpalettával, és kedvezőbb üzemanyagfogyasztási mutatókkal rendelkezik. Az autó teljesítményéhez a kiemelkedő aerodinamikai és az alacsony légellenállás is hozzájárulnak.

 

Kérjen árajánlatot!

 

A Mazda5-ben tökéletesen megfér egymás mellett a nagy befogadóképességű csomagtér és az utasok kényelme. Még hét üléssel is marad két rekesz ásványvíznek elegendő hely. Amikor pedig kevesebb az utas a fedélzeten, jelentősen növelhető a csomagtér.

 

[Forrás: mazda.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.