2009. 07. 25. - 06:12

Mercedes CLS 63 AMG

Mercedes CLS 63 AMG
A CLS 63 AMG csúcsmodellnek pedig elegendő mindössze 4,5 másodperc a 100 km/h-s sebességre gyorsuláshoz. 6,3 literes, V8-as szívómotorjának 378 kW-os (514 LE-s) teljesítménye és lenyűgöző, 630 Nm-es nyomatéka nagyteljesítményű sportkocsivá változtatja az autót - amely egy sportos limuzin komfortját nyújtja.

Tekintse meg a Mercedes CLS 63 AMG videóját!

 

A legmagasabb szintű élénkséget a következőképpen lehet meghatározni: egy V8-as AMG szívómotor, az AMG sportfutómű, az AMG nagyteljesítményű fékrendszere és az AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC a kormánykerékre szerelt AMG kapcsolókarokkal.

 

Mercedes CLS 63 AMG menet közben

A CLS 63 AMG egy sportos limuzin komfortját nyújtja

 

A CLS 63 AMG-ben minden megvan egy felejthetetlenül dinamikus autózáshoz. 378 kW-os (514 LE-s) teljesítménye képes arra, hogy álló helyzetből indulva mindössze 4,5 másodperc elteltével 100 km/h sebességgel repítse az autót.

 

Mercedes CLS 63 AMG hátsó része

A CLS 63 AMG-ben minden megvan egy felejthetetlenül dinamikus autózáshoz

 

Az AMG stílusjegyek többek között olyan látványos elemekkel emelik ennek a sportos modellnek a fényét, mint az egyedi, hármas küllőkkel rendelkező, 19 collos AMG könnyűfém keréktárcsák.

 

Mercedes CLS 63 AMG fentről

A CLS 63 AMG a Mercedes-Benz sportkategóriájának csúcsmodellje

 

Az autó belsejében a különleges, nappa bőr kivitelű, a vállaknál Alcantara betétekkel ellátott, AMG sportülések, az alumínium kapcsolókarokkal felszerelt, ergonomikus AMG sport kormánykerék, a RACETIMER funkcióval is rendelkező AMG műszercsoport, valamint az AMG küszöbdíszítések keltenek sportos benyomást.

 

Mercedes CLS 63 AMG hátulja

Az autó külleme is sportos benyomást kelt

 

CLS 63 AMG: kombinált üzemanyag-fogyasztás: 14,5 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 345 g/km)[1]

 

(Forrás: mercedes-benz.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.