2009. 04. 11. - 06:08

Mercedes G-osztály Cabriolet – Egy modern klasszikus

Mercedes G-osztály Cabriolet – Egy modern klasszikus
Ha egy autó a Mercedes csillagot viseli magán, az garancia a minőségre és a pontos kidolgozásra.
Tekintse meg a Mercedes G-osztály videóját!


G 500 - A magas üléshelyzetnek és a minden irányban kiváló kilátásnak köszönhetően már elindulás előtt egyértelmű: a G-osztály vezetése egészen különleges élmény. A G 500 beindításakor pedig az is kiderül, hogy a motorháztető alatt is valami különleges rejtőzik.

A Merccedes G 500-as V8-as motorja

A Merccedes G 500-as V8-as motorja

 

Kérjen árajánlatot!


G 320 CDI - A nyomatékos dízelmotor is meggyőző - ráadásul nemcsak útközben, hanem azután is. Mert ritka, hogy egy igazi terepjáró ilyen erős és ilyen gazdaságos egyszerre. És ez az abszolút verhetetlen üzemanyag-fogyasztásban is megmutatkozik.

 

Ha egy autó a Mercedes csillagot viseli magán, az garancia a minőségre és a pontos kidolgozásra. A G-osztály utasterében ez az érzés szinte kézzel fogható. A tágas belső tér már álló helyzetben is a szabadság érzését sugározza. A jellegzetes, magas üléspozíció gondoskodik arról, hogy minden helyzetben kiváló legyen a kilátás, és jól átláthatóvá teszi a kezelőelemeket is.

 

A Mercedes márka már  garancia a minőségre és a pontos kidolgozásra

Mercedes G-osztály - A Mercedes márka már  garancia a minőségre és a pontos kidolgozásra

 

Már a G-osztály ajtóinak nyitásánál és zárásánál érezheti, hogy milyen szeretettel ügyelünk a minden apró részletben megjelenő komfortra. Ugyanezt tapasztalhatja, ha megfogja a finom bőrrel bevont kormánykereket, amely az utazás végén magától értetődően felemelkedik, hogy megkönnyítse Önnek a kiszállást. Valóban öt csillagos kiszolgálás.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Elektronikus segédberendezések - Azzal, hogy átveszi a G-osztály kormányát, máris mentesül néhány lényeges feladat alól. Ugyanis megbízható elektronikus segédberendezések állnak rendelkezésére, amelyek a nehéz helyzetekben azonnal működésbe lépnek. Ha például a megcsúszás veszélye fenyegeti a gépkocsit, azonnal bekapcsolódik az ESP® Elektronikus Menetstabilizáló, korlátozza a motornyomatékát, és egy vagy több kerék fékezésével stabilizálja a gépkocsit.

 

Nehéz terepekre

Mercedes G-osztály -Nehéz terepekre

 

Teljes intenzitással történő fékezés esetén a Fékasszisztens (BAS) biztosítja a szükséges féknyomást. Ezzel egyidejűleg támogatja Önt a külön a G-osztály számára kifejlesztett, módosított blokkolásgátló fékrendszer (ABS), hogy vészhelyzetben is uralni tudja a gépkocsit.

 

Ezek az elektronikus segítők a passzív biztonsági berendezésekkel együtt szolgálják az utasok védelmét.

 

Terepjáró-rendszerek - Az utaktól távol eső kihívások esetén a vezető számíthat az osztómű alapfelszereltséghez tartozó terepfokozatára. Ennek aktiválásához elég megnyomni a Low-Range (felező) kapcsolót. Az osztómű ekkor a közúti áttételről a terepfokozatra vált. Így lassú tempó és maximális tapadás esetén akár 80%-os emelkedőn is képes felmenni a gépkocsi. Többé semmilyen akadály nem állhat az útjába.

 

Kérjen árajánlatot!

 

llandó összkerékhajtás, biztos tapadás

Mercedes G-osztály -Állandó összkerékhajtás, biztos tapadás

 

Az állandó összkerékhajtás, az elektronikus kipörgésgátló (4ETS), a szinkronizált osztómű és a három, teljesen zárható differenciálmű tökéletesen működik együtt a G-osztályban.

 

A differenciálzárak egyenként, logikusan meghatározott sorrendben zárhatók. Így tökéletesen a feltételekhez lehet igazítani az autót. Ha valamelyik kerék elveszíti a tapadást, akkor a legjobban tapadó kerékre jut az erő. Akár egyetlen kerék tapadása is elegendő ahhoz, hogy a gépkocsi előrehaladjon.

 

[Forrás: mercedes-benz.hu]

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.