2010. 08. 24. - 05:36

Mercedes G500 Cabriolet - Egy modern klasszikus

Mercedes G500 Cabriolet - Egy modern klasszikus
A Mercedes G osztály egészen különleges vezetési élményt biztosít, a magas üléshelyzetnek és a minden irányban kiváló kilátásnak köszönhetően.
A V8-as motornak köszönhetően már a beindításkor érezhető az autó ereje. Hengerenként három szelep, elektronikus benzinbefecskendezés és a kettős gyújtás garantálja a megfelelő teljesítményt. Játékos könnyedséggel szeli át a legnehezebb terepeket is, de jól mozog a város utcáin is.

Mercedes G500 Cabriolet
Játékos könnyedséggel szelidít meg minden terepet

Pontos kidolgozás és csúcsminőség, ez jellemzi a Mercedes G osztályt. Az autóba beülőket tágas belső tér fogadja melyhez jól átlátható, igényesen kialakított műszerfal párosul.
A kiváló kilátást a magas üléspozíció biztosítja. A belső kényelme egyszerűen lenyűgöző, melyet az is hűen tükröz, hogy az utazás végén a kormánykerék magától felemelkedik, megkönnyítve az autóból való kiszállást.

Ebben az autóban a biztonság alapkövetelmény. Olyan elektronikai segédberendezések állnap a sofőr rendelkezésére, melyek lényegesen megkönnyítik az utazást és segítséget nyújtanak a nehéz helyzetekben.

Mercedes G500 Cabriolet
Szépen kidolgozott esztétikus kezelőfelület, bőr ülések

Megcsúszás esetén az Elektronikus Menetstabilizáló (ESP), fékezéskor a Fékasszisztens (BAS) és a blokkolásgátló fékrendszer (ABS).
A Mercedes G osztály előtt nincs akadály. Bármilyen tereppel megbirkózik, akár 80%-os emelkedőn is képes felmenni. Ezt az osztómű segítségével képes megtenni, mely egy gombnyomással aktiválható, így az osztómű közúti áttételről terepfokozatra vált.

Mercedes G500 Cabriolet
Maximális biztonságot nyújt minden terepen

Az állandó összkerékhajtás, az elektronikus kipörgés gátló (4ETS), a szinkronizált osztómű és a három, teljesen zárható differenciálmű tökéletesen működik együtt a G-osztályban. Az autót tökéletesen lehet igazítani az aktuális terepviszonyokhoz. Rossz tapadás esetén a legjobban tapadó kerékre jut az erő és az autó képes akkor is tovább haladni ha csupán egy kerék tapadása megfelelő.

- BT-

(Forrás: A Mercedes Hivatalos Honlapja)


Szóljon hozzá a fórumon!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.