2009. 04. 23. - 06:58

Mercedes M-osztály

Mercedes M-osztály
Nagyobb vezetési élmény, jobb fogyasztási értékek mellett: az M-osztály új sorozatának motorjai képesek tökéletesen végrehajtani ezt a feladatot.
Tekintse meg a Mercedes M-osztály videóját!


Azt, hogy mennyire kényelmes egy autó, leginkább nehéz menethelyzetekben lehet megállapítani - például terepen, egy meredek lejtőn.

Nagyobb vezetési élmény, jobb fogyasztási értékek

Mercedes M-osztály - Nagyobb vezetési élmény, jobb fogyasztási értékek

 

Kérjen árajánlatot!


Az M-osztályban nem kell finoman egyensúlyozva, a fékkel, a sebességváltóval és a gázpedállal bűvészkednie ahhoz, hogy biztonságban lejusson a völgybe. A lejtmeneti sebességszabályozó (DSR) gondoskodik erről Ön helyett. Elegendő megérinteni a gombot, és az M-osztály tartja a beállított ereszkedési sebességet. Ha pedig éppen ellenkezőleg, emelkedőn indul el, akkor számíthat az emelkedőn való elindulást segítő rendszerre: a berendezés ilyenkor némi késéssel oldja a fékhatást, így megelőzhető a gépkocsi nem kívánt visszagurulása.

 

Mercedes M-osztály

Mercedes M-osztály - Elegáns vonalvezetés

 

A DIRECT SELECT kormánykerékre szerelt váltógombjai, amelyeket elég megérinteni a fokozatok kapcsolásához, kényelmesebbé teszik a sportos vezetést. Ezenkívül az ML 420 CDI, az ML 500 és az ML 63 AMG esetében az alapfelszereltség része, a többi modellhez pedig rendelhető az AIRMATIC csomag, amely a légrugózást és az adaptív lengéscsillapító rendszert (ADS) tartalmazza, és kényelmes autópályává varázsolja a hepehupás utakat.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Minden terepre

Mercedes M-osztály - Minden terepre


Az élvezetes utazás a biztonság megnyugtató tudatával kezdődik: ehhez a dinamikus kezelhetőséget szabályozó rendszerek és a biztonsági berendezések, mint a légzsákok vagy a rögzítő rendszerek mellett az M-osztály önhordó karosszériája is hozzájárul. A nagy merevségű utascellát elölről és hátulról is energia-elnyelő részek védik.

 

Mercedes M-osztály

Mercedes M-osztály - Mindig a helyes úton tartja Önt

 

Kérjen árajánlatot!


Az M-osztály mindig a helyes úton tartja Önt: közúton és terepen is segítségére van az alapfelszereltség részét képező 4ETS/ESP dinamikus kezelhetőséget szabályozó rendszer, amely nehéz helyzetben beavatkozik, és - például a kerekek egyenként történő fékezésével - stabilizálja a gépkocsit. Az aktív biztonságot erősíti, hogy a blokkolásgátlót (ABS) és a kipörgésgátlót (ASR) beépítették az 4ETS/ESP rendszerbe.


[Forrás: mercedes-benz.hu]


 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz

 

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.