2009. 05. 06. - 06:32

Mercedes Viano X-CLUSIVE

Mercedes Viano X-CLUSIVE
Erő. Tér. Luxus. - Ezt mind tudja nyújtani Önnek az új Viano X-CLUSIVE.

Tekinse meg a Mercedes Viano X-Clusive videóját!

 

Az új Viano X-CLUSIVE sportos eleganciája első látásra elemi erőt sugároz. A dinamikusV/6-as motor nyújtotta lehetőségek tökéletes kényelemmel párosulnak, hiszen a a tágas belső tér akár 8 utas számára kínálja az élvezetes utazás élményét. Engedjen teret Ön is a határtalan luxusnak a Viano X-CLUSIVE-val!

 

Mercedes Viano X-Clusive

Erő. Tér. Luxus - Mercedes Viano X-Clusive

 

Új alapokra helyeztük az egyéni utazás komfortjáról alkotott elképzeléseket. A Mercedes-Benz Viano két értékes tulajdonsággal gazdagítja az Ön életét: függetlenséggel és spontaneitással.

 

Mercedes Viano X-Clusive

Új alapokon nyugvó elképzelések ihlették a Mercedes Viano X-Clusive-t

 

A legjobb személyautók nyújtotta biztonság - új Viano X-CLUSIVE


A gépkocsi összes utasára kiterjedő, lehető legjobb védelem a Mercedes-Benz autóinak egyik alapvető értéke. A Viano nemrég készült, független töréstesztjei újabb bizonyítékul szolgálnak erre.

Út közben

Élmény és a praktikus kialakítás


Az élmény és a praktikus kialakítás meghatározó szempontok voltak a Viano megalkotásakor. Intelligens biztonsági rendszere a kiváló alapokkal rendelkező Mercedes-Benz hagyományokat követi.

 

A Viano megfelel az aktív és a passzív biztonság terén támasztott, legmagasabb elvárásoknak is. Ezt a független töréstesztek is világosan megmutatták.

 

Mercedes Viano X-Clusive

A Mercedes Viano X-Clusive megfelel az elvárásoknak

 

A Viano modern karosszériája nagy merevségű biztonsági zónát alkot, amely baleset esetén átfogó védelmet nyújt az utasok számára.

 

A biztonsági berendezések és az elektronikus rendszerek széles köre, amelybe a teljes légzsákcsomag is beletartozik, csak részei annak az egységes koncepciónak, amely magas szintű biztonságot és alacsony sérülésveszélyt garantál az utasok számára.

 

[Forrás: mercedes-benz.hu

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.