2009. 04. 15. - 06:39

Meriva - Dinamikus kialakítás és leleményes sokoldalúság

Meriva - Dinamikus kialakítás és leleményes sokoldalúság
A családi élet soha nem volt még ennyire vidám. A beépített FlexSpace ülésrendszernek köszönhetően a Meriva legalább annyira praktikus, mint amennyire vidám. Fedezze fel a merész és dinamikus kialakítás, a leleményes sokoldalúság és az izgalmas vezetési élmény egységét.
Tekintse meg az Opel Meriva videóját!


Köszöntse az Opel Merivát. Kis családi egyterű, nagyszerű stílussal. Nagy belső térrel. És mindig szórakoztató.

Több helyre van szüksége lábának? Több hely kell a csomagoknak?
Nagyobb rugalmasságot szeretne? Üdvözöljük a FlexSpace rendszerben.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Kis családi egyterű, nagyszerű stílussal

Opel Meriva - Kis családi egyterű, nagyszerű stílussal

 

Változtatható ülésrendszer. Rengeteg különböző megoldás, amivel a Meriva kényelmesebbé teszi az Ön és családja életét. A rendkívüli FlexSpace ülésrendszernek köszönhetően a Meriva ötülésesből könnyedén négy, három, kettő vagy akár együléses járművé is átalakítható anélkül, hogy egyetlen ülést is ki kellene belőle szedni. A hátsó, ablak mellett elhelyezkedő ülések beljebb, hátrébb vagy előrébb is csúsztathatók.

 

Mindegy, hogy éppen hova utazik, nappal van, vagy éjszaka, jó érzéssel töltheti el az a tudat, hogy a Merivájában mindig biztonságban van.

 

Opel Meriva

Opel Meriva - Mindig biztonságban utazhat

 

A vezetés élvezete tökéletes csomagolásban - A rendkívüli sportosság és a FlexSpace ülésrendszer biztosította rugalmasság egyszerűen zseniális.

 

Kérjen árajánlatot!

 

A Meriva információs és szórakoztató rendszerei, kiegészülve a hátsó ülésen utazók számára kifejlesztett Twin Audio-rendszerrel, az egész út alatt biztosítják a szórakozást. Ha pedig muszáj kapcsolatban maradnia a kinti világgal, arra is figyelünk.

 

A vezetés élvezete tökéletes csomagolásban

Opel Meriva - A vezetés élvezete tökéletes csomagolásban

 

Akár a TWINPORT technológiát, akár a legmodernebb közös nyomócsöves turbó dízelmotorokat kedveli, a Meriva ECOTEC motorjaival garantáltan meg lesz elégedve.

 

A biztonság a vezetés kényelmével - és az útra való koncentrációval - kezdődik. Ezért a Merivában a sofőré a vezető szerep. Kezdetnek ott az állítható vezetőülés és a dönthető kormányoszlop, hogy a sofőr kényelmesen elhelyezkedhessen. A sofőr környezete pedig ötletes kivitelezésű, hogy a vezetés könnyebb, és élvezetesebb legyen.

 

Kérjen árajánlatot!

 

 Elegáns megjelenés

Opel Meriva - Elegáns megjelenés

 

A Meriva utazáshoz nagyszerű, mivel a hátsó ülések éppolyan kényelmesek, mint az elsők. Továbbá számos dolog gondoskodik róla, hogy minden utazás élmény legyen.

 

[Forrás: opel.hu]

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Kérjen árajánlatot!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.