2018. 05. 30. - 14:35

Nem csak a hölgyek kedvence, Fiat 500

Nem csak a hölgyek kedvence, Fiat 500
Hihetetlen, de igaz; az új Fiat 500-as az eddigi legjobb kisautó, amivel valaha is találkoztam. 30-as nőként, számomra fontos, hogy nem csak szép, de praktikus is legyen egy autó. A Fiat 500-assal bátran tudok kimozdulni, miközben a kecses fehér színe tükrözi egyéniségemet, a formája pedig a stílusomat jellemzi.
Parkolni pedig egy ilyen nagy városban, mint Szeged, roppant egyszerű vele. A vicc az egészben, hogy bár a férjem kinevetett, amikor ezt a kis kocsit választottam, mióta megvan már többször rajtakaptam, hogy egy-egy bevásárlásra ő is ezt a pici városi autót választja.
 
A Fiat 500-asomat a férjem is gyakran használja és már nem is csinál titkot belőle!
Páromnak szintén Fiatja van, amit ő is – akárcsak én, a fiatszabo.hu internetes portálon találtunk meg. Bár ő inkább Tipo fanatikus, meglepődve tapasztalta, hogy a Fiat minden gépjárműje egy-egy csoda, a maga stílusában.
 
Ma már megbánta, hogy egy éve, mikor vásároltam a kocsimat, poénkodott, annak méretein és rájött, hogy a városban nincs is ennél praktikusabb és sokoldalúbb kisautó. Könnyen kormányozható, jól lehet vele parkolni, keveset fogyaszt, gyönyörűen néz ki és minden modern felszerelés megtalálható benne, amire egy mai autós vágyhat.
 
A mi Fiat 500-asunk egy 1.2-es benzi motoros, 69 lóerős, Start&Stop rendszerrel rendelkező változat, amely 160-al is tud azért hasítani az autópályán, ha kell. Párom csodálkozott is, hogy kevesebb mint 13 másodperc alatt képes 100-ra gyorsulni ez a kisautó és mindössze 4.3 liter a fogyasztása országúton.
 
Gyönyörű külső, amely akár személyre is szabható!
A tökéletes formaterv, a fantasztikus anyaghasználat és a precíz kialakítás miatt sokszor fordulnak meg utánam az utcán, pedig csak egy alap fehér színű Fiat 500-asom van. A gyártónál lehetőség van külön, egyedi stílusunk szerint is dekorálni a járművünket.
 
Választhatunk a Comics, a Lord, a Camouflage és a Navy minta és számtalan színvarráció közül. Nem csak kívül, de belül is elvarázsol bennünket a Fiat kisautója, amely ülései olyan kényelmesek, mint egy karosszék. Az ínyenceknek itt is számtalan lehetőségük van, hogy még dekoratívabbá varázsolják autójukat: rendelhető sötétített hátsó üveg, vynil fejtámla vagy akár üvegtető árnyékolóval.
 
A Fiat 500 nem csak szép, de okos is!
A Fiat 500 a csúcstechnológia hordozója. Az autóban ugyanis megtalálható a modern UconnectTM rádió, az Uconnect „-os, színes érintőképernyős Bluetooth telefon, USB és AUX csatlakozóval, DAB tunerrel. A kocsiban tempomat, klíma, tolatóradar, elektromos ablakemelő, elektromos tükrök, légzsákok, króm ajtókilincsek és ködlámpa teszi még élvezetesebbé a vezetést és az utazást.
Így hát nem csoda, hogy nem csak én vagyok oda ezért a gyönyörű kis városi autóért, hanem a férjem is. Az autóval persze nem csak a városban szoktunk furikázni, hanem a szüleinkhez is gyakran ezzel utazunk és igazán jól teljesít az autópályán is. Meglepő, hogy egy ilyen kis autó milyen gyorsan tud menni és milyen könnyedén irányítható és hogy mennyi modern eszköz, felszerelés és extra elfér benne.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.