2009. 06. 12. - 06:30

Nissan NOTE - Igazi családi élmény

Nissan NOTE - Igazi családi élmény
A jó kiállású, agilis, komfortos és praktikus NOTE-ban minden megvan, amit Ön - és családja - egy családi autótól elvárhat.
Tekintse meg a Nissan NOTE videóját!


A NOTE Hazakísérő fény rendszere olyankor jön jól, ha sötétben ér haza. Ha a rendszer aktív, az első fényszóró az autó bezárása után még akár két percig világít, így Önnek nem kell sötétben botorkálnia, és nagyobb biztonságban is érezheti magát.

Nissan NOTE

Nissan NOTE - Igazi családi élmény


Akár városi utcákon kanyarog, akár az autópályán száguld, a NOTE vezetése mindig kényelmes. A minimálisra csökkentett motorzaj és rezgés kíméli a vezetőt, és fokozza a vezetés élvezetét.

 

A jó kiállás és az atlétikus megjelenés valódi személyiséget kölcsönöznek ennek a családi autónak, a tágas belső tér és az igényesen kidolgozott részletek pedig az utasok kényelméről gondoskodnak. Még a hátul ülők számára is.

 

Út közben

Akár városi utcákon kanyarog, akár az autópályán száguld, a NOTE vezetése mindig kényelmes

 

A tágas és kifinomult NOTE jól áttekinthető műszerfala a finoman elhelyezett ezüst betétekkel eleganciáról tanúskodik. A Tekna sportülései elegáns, bőr/szövet kombinációjú huzatot kaptak.

 

Tágas csomagtér

Nissan NOTE - Tágas csomagtér

 

A NOTE sportos vonalaival és magabiztos megjelenésével kalandokra csábítja tulajdonosát. A NOTE egy személyiséggel és egyéniséggel bíró autó, szívet melengető megjelenéssel.

 

A NOTE-ban a család minden tagja élvezni fogja az utazást. Három motor közül választhat, amelyek Önhöz hasonlóan alig várják akár a városi furikázást, akár a vidám nyaralás túráit. Próbálja ki a NOTE-ot, és győződjön meg arról, mennyire egyedi élményt nyújt!

 

Utastér

A NOTE-ban a család minden tagja élvezni fogja az utazást

 

A család biztonsága mindennél fontosabb. Ezért a NOTE alapfelszereltségű modelljeiben is számos biztonsági rendszer gondoskodik az utasok védelméről. Az ABS, EBD és BAS (fékrásegítő rendszer, mely vészhelyzetben növeli a féknyomást) kiemelkedő fékhatást biztosítanak. Ha mégis megtörténik a baj, a védelemről két légzsák gondoskodik. A stabilitást és könnyű irányíthatóságot biztosító, rendkívül merev kocsiszekrény maximális biztonságot nyújt.

 

(Forrás: nissan.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.