2009. 04. 07. - 06:44

Nissan QASHQAI +2 - Egy Vérbeli Crossover

Nissan QASHQAI +2 - Egy Vérbeli Crossover

A QASHQAI +2 egy vérbeli, dinamikus crossover, amely egyszerre kínálja egy kompakt autó vezetési élményét és egy hobbiterepjáró biztonságát.

Tekintse meg videónkat!

 

A QASHQAI +2 dinamikus menettulajdonságairól 2 literes, 140 lóerős alumínium benzinmotor, vagy a legmodernebb technológiát képviselő, 150 lóerős 2.0 dCi dízelmotor gondoskodik. Mindkét motorváltozathoz hatsebességes váltó tartozik, amely finom és halk működést, mégis dinamikus menettulajdonságokat eredményez.

 

Kérjen árajánlatot!

 

Egy vérbeli, dinamikus crossover

A QASHQAI +2 egy vérbeli, dinamikus crossover

 

A QASHQAI +2 ereje nagymértékben hozzájárul a biztonsághoz és a dinamikus menettulajdonságokhoz. A merev kocsiszekrény stabil úttartást eredményez, a felfüggesztés pedig precíz visszajelzésekkel tájékoztatja a vezetőt, ezáltal növelve mind a vezetési élményt, mind pedig a biztonságot. A választható All Mode 4x4 rendszer intelligensen osztja el a teljesítményt, ami optimális tapadást és biztonságos utazást tesz lehetővé, időjárástól függetlenül.

 

Nissan

Nissan QASHQAI +2 - Domináns megjelenés, elegáns forma

 

Kérjen árajánlatot!

 

A QASHQAI vezetőjét szinte körülöleli a kabin. Az utastér hangulata egyszerre otthonos és sportos. Az utasokat a QASHQAI +2 tágas, kifinomult, napfényes és könnyed környezettel várja.

 

A QASHQAI +2 ereje nagymértékben hozzájárul a biztonsághoz

A QASHQAI +2 ereje nagymértékben hozzájárul a biztonsághoz és a dinamikus menettulajdonságokhoz

 

Kérjen árajánlatot!

 

A QASHQAI +2 audiorendszere Bluetooth telefonos csatlakozási lehetőséget is magában foglal, amely minden változatnál az alapfelszereltséghez tartozik. A funkciók egyszerűen és kényelmesen irányíthatók a kormányon elhelyezett kezelőszervek segítségével. Ön hívásokat bonyolíthat és tetszése szerint szabályozhatja a hangerőt anélkül, hogy el kellene engednie a kormányt.

 

Nissan

A QASHQAI +2 csúcstechnológiát képviselő, nagyméretű, színes kijelzős navigációs rendszere 26 ország térképét tartalmazza. A könnyebb tájékozódás érdekében a csomópontoknál osztott képernyőn követheti figyelemmel az útvonal térképét és az út 3D-s nézetét.

 

A hangvezérlő rendszer segítségével a gombokat sem kell használnia, egyszerűen hangparancsokkal irányíthatja a rendszert. Tolatásnál a kijelzőn a tolatókamera színes képe jelenik meg. Így mindig tisztában lesz azzal, hogy hol van és hova tart.

 

(Forrás: nissan.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet FórumHírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.