2009. 07. 09. - 06:40

Opel Combo Tour: munkában; otthon; játékhoz; az Ön szolgálatára

Opel Combo Tour: munkában; otthon; játékhoz; az Ön szolgálatára
A Combo Tour rugalmasan illeszkedik életstílusához mind a munkahelyén, mind otthon.
Gyerek vagy szerszámok, rakomány vagy kerékpárok - az Opel Combo Tour tágas belső terének és variálhatóságának köszönhetően bármilyen feladatra befogható.

• Stílusos, kompakt külső. Tágas, kocka alakú fülke.
• Személyautószerű vezetés és kezelhetőség.
• Rendkívül alacsony üzemköltségek és bizonyított megbízhatóság. Hosszú szervizintervallum benzin és dízel motoroknál egyaránt.

 

Opel Combo Tour

Az Opel Combo Tour tágas belső terének és variálhatóságának köszönhetően bármilyen feladatra befogható

 


Kihasználható kényelem
Egy személyautó kényelme és minősége egy haszongépjármű hatékonyságával párosítva. Illetve a hasznos és kényelmi kiegészítők megléte. A Combo Tour a második üléssoron három felnőtt számára biztosít kényelmes üléshelyzetet, több mint elegendő lábteret és az oldalsó tolóajtók révén könnyű hozzáférhetőséget.

 

Opel Combo Tour

A Combo sokoldalúságának és rugalmasságának köszönhetően munkája vagy szabadidős tevékenysége során magával viheti az összes üzleti és személyes felszerelését. Az alacsony rakodási magasság és a magas tetővonal lehetővé teszi szabálytalan alakú tárgyak könnyű elhelyezését.

 

Tudja már mit fog szállítani holnap vagy a jövő héten? Az Opel Combo kínálatában megtalálja azt a keménykötésű szövetségest, amely teljesen rugalmasan alkalmazkodik vállalkozása, vagy családja szállítási igényeihez

 

Oldalról

A Combo Tour alapfelszereltsége a 60/40 arányban osztva dönthető hátsó üléstámla, mely igényének megfelelően rugalmasan alakítható. Az összes üléstámla ledöntésével méretes, 3 050 l-es raktér áll rendelkezésre. Ez elég egy farmotor, mászó felszerelés, vagy egyéb sporteszköz szállítása számára. A kisebbik üléstámlát ledöntve is marad hely két felnőtt, és csomagok vagy hosszú tárgyak számára. Combo-ját dupla hátsó oldalra nyíló ajtóval is rendelheti, ha előnyben részesíti az alapfelszereltségként kínált egyajtós felfelé nyíló változattal szemben.

 

Opel Combo Tour hátulja

A mai üzemeltetők nem csak azt várják el, hogy összességében hatékonyan működjön a gépjárművük, hanem, hogy tükrözze vállalkozásuk sikerességét és képviselje cégük vállalati értékét. És mindegy, hogy a felfelé nyíló csomagtér ajtó egyszerűségét - ami védelmet nyújt a mostoha időjárással szemben ki- és bepakoláskor - vagy az oldalra nyíló ikerajtó rugalmasságát választják zárt vagy üvegezett kivitelben, a Combo vérbeli haszongépjármű, ami olyan jól néz ki, mint ahogy teljesít.

 

(Forrás: opel.hu)

 

 

Márkafüggetlen Autó Online

 

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.