2009. 07. 16. - 06:04

Peugeot Partner Origin

Peugeot Partner Origin
Ha a Partner Origint választja, hasznos és praktikus társra lel, lel, amely garantáltan alkalmazkodik az Ön igényeihez, aktivitásának sokszínűségéhez, dinamizmusához és szakértelméhez.
Tekintse meg a Peugeot Partner videóját!


A Peugeot Partner Origin kompakt méretei meglepően tágas rakodóteret rejtenek:

3 m3-es rakodótér és, változattól függően, 600 vagy 800 kg hasznos terhelés.

Rakodótér

A Partner Origin kompakt méretei meglepően tágas rakodóteret rejtenekA rakodás megkönnyítéséhez a Partner Origin opcióként jobb oldali tolóajtót kínál, lemezes vagy üveges kialakításban. A 90°-ban kitámasztható és 180°-ban nyitható kétszárnyú hátsó ajtó révén remekül hozzáférhetünk a 3 m3-es rakodótérhez.

A Peugeot Partner Origin oldalról

A rakodás megkönnyítéséhez a Partner Origin opcióként jobb oldali tolóajtót kínál,Hihetetlenül sokoldalú Partner szinte mindenre képes, amire egy személyautó képes lehet. Robusztus orrkiképzése, erőteljesebb lökhárítója, új hűtőrácsa és sárvédői, a helyzetjelző funkciókat is magában foglaló karakteres fényszórók - az új Peugeot Partner teljesen szakított a régi modell stílusával.

 

Méretek

A Peugeot Partner Origin hihetetlenül sokoldalú autó

 

A praktikus Profil és az elegáns Présence mellett a személyautó-választék egy különlegesen karakteres modellel gazdagodott.

 

Utastér

A Pertner Origin kényelmes utastérrel rendelkezik

 

A terepjárók számos erényével rendelkező, megemelt felfüggesztésű, alsó motorvédő lemezzel, szériaként ködfényszórókkal, 15"-os könnyűfém keréktárcsával, a fényszórókon védőráccsal ellátott Freeway felejthetetlen kalandokat ígér utasainak.

 

(Forrás: peugeot.hu)

 

Márkafüggetlen Autó Online - markafuggetlenauto.mconet.biz


 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.