2009. 08. 05. - 06:41

Porsche Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel
A Porsche Cayenne Diesel külseje annyira sportos, amilyennek Ön látni szeretné.

 

Tekintse meg a Porsche Cayenne Diesel videóját!


Az orrészben H7 projekciós főfényszórók találhatók. A lapos alapformának köszönhetően az autó szélesebbnek tűnik. További hangsúlyos elemet jelentenek a nagyméretű levegőbeömlő nyílások, amelyek gondoskodnak az optimális hűtőlevegő ellátásról.

Porsche Cayenne Diesel szemből

A Porsche Cayenne Diesel külseje annyira sportos, amilyennek Ön látni szeretné


Az erőteljes megformázott lökhárítók kiemelik az új Cayenne Diesel sportosságát. A hátsó rész ugyancsak az autó dinamikusságát hangsúlyozza. A LED technológiát hasznosító tolató- és féklámpa, valamint az integrált, matt ezüst színű, bal és jobb oldali szimpla kipufogó-végcsövek teszik teljessé az autó markáns külsejét.

 

Feláras extraként rendelhetők: az integrált védőlemezes oldalsó fellépők és a SportDesign csomag. Ugyancsak a csomag részét képezi az autó külső színére fújt, rögzített duplaszárnyas profilú, meghosszabbított tetőlégterelő.

 

Műszerfal

A Porsche Cayenne Diesel belseje is sportosan lett kialakítva

 

Röviden: az autó külseje annyira sportos, amilyennek Ön látni szeretné.

 

Ami Önnek, mint vezetőnek elsőként szembetűnhet, az az 5 kerek műszer. Jól áttekinthetők és logikus elrendezésűek, emellett optikai egységet képeznek. Az integrált kombinált műszeregység a felszereltségtől függően többek között a légrugózás beállításáról és a PASM-ről, a gumiabroncsok nyomásáról, illetve a fékbetétek állapotáról tájékoztat. A kezelőszervek is ergonómikusan vannak elrendezve, hogy a vezető intuitívan tudja használni őket.

 

Utastér

A Porsche Cayenne Diesel komfortülései a szériafelszereltség részét képezik

 

A komfortülések a szériafelszereltség részét képezik. Ezek az ülések 12-féle módon állíthatók, beleértve az ülés magasság és hosszirány, az ülőlap és a háttámla dőlésszög, valamint a deréktámasz állítási lehetőségét. Hogy az utazás a hosszú utakon is kényelmes legyen.

 

Az új Cayenne Diesel mindenek előtt sportossággal és komforttal szolgál. És minden mással, amire Önnek vezetés közben szüksége lehet.

 

Az új Cayenne Diesel. Azok számára készült, akik meg vannak győződve a dízel technológia előnyeiről. És a Porsche által kínált előnyökről. A 3,0 literes V6 turbódízel motor nagy teljesítményű, kifinomult és hatékony.

 

Porsche Cayenne Diesel hátulja

Az új Cayenne Diesel mindenek előtt sportossággal és komforttal szolgál

 

Az autó végsebessége 214 km/h. Üzemanyag-fogyasztása a szabványos (ECE) fogyasztási ciklus szerint 9,3 liter gázolaj 100 kilométerenként. Figyelemre méltó hatékonyság és gazdaságosság. Főleg, ha hosszú utakra indul az új Cayenne Dieselel. De akkor is, ha vontat vagy a nagyvárosok mindennapi forgalmával próbál megbirkózni.

 

(Forrás: porsche.hu)

 

Szólj hozzá a fórumon! MCOnet Fórum

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot!

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.